En erken hamilelik belirtileri

Maşallah hamişlerimize, şubat ayı uğurlu geldi....
Rumeysa tebrikler arkadaşım, hayırlı olur inş.

slmmmmm gülşah var var olmamı

rüyameysa, nerden nereye, onan, yegane, brnklc

yetermi yetmez daha ne hamişlerimiz çıkacak burdan

Yarın sabah yapayımmı kızlar ne diyorsunuz çıkarmı varsa, yoksa beklesemmi biraz daha...:uhm:

ee niye test yapmıyosun bitanem yaa
hadi koş bi test yap

Yarın sabah yapayımmı kızlar ne diyorsunuz çıkarmı varsa, yoksa beklesemmi biraz daha...:uhm:

canım belki idrarda çıkmayabilir ama kan testide yaptırabilirsin istersen idrarda yap çıkmazsa bikaçgün daha beklersin ama beklemek çok kötü diyorum ama sabır işide

merhaba ben geldımm kıslarr...bugun geçmişi okuyamıcam valla,,var mı yenı hamıleee:CüvCüv:hadıı nolur varr dıyınn var dıyınn

fatima saçını başını yolacam kız gitsene hastaneye çabuk işte git de gel bebiş haberini alalım

İşyerimdeki arkadaşlar da sizin gibi yap hadi diyip duruyorlar ama kızlar ya negatif çıkarsa en iyisi kan testi, belki izin alır giderim ögleden sonra..

fatima takma bu kadar belki değilsin ama gerçekten beklemek zor iş sen en iyisi git bi hastaneye kan testini yaptır buralarda yapıveriyolar ama her yer değişiyo biliyosun senin memlekette yaparlar herhalde hayırlı haberlerle bekliyoruz hadi bakım al montunu doğru hastaneye

çok gaza getirdiniz beni :CüvCüv: izin alamam belki ama en azından eczaneden test alayım ögleden sonra....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…