En erken hamilelik belirtileri

En önce Onan hamileyim dedi sonra ismini tam yazamıyorum ama btrcl gibi bişey(yanlış oldu kusuruma bakma olurmu) sonra yegane, bir arkadaş daha pozitif çıkmış ama doktor olmayabilir demiş

teşekür ederim canım yazdığın için Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallah

çok sevindim Allah tamamına erdirsin bitanem

sadece onanı bulabildim bende
Allah tüm hamişlerin bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
bana bu haberi vereninde göbişine melek indirsinnn:enbuyukkk:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sırnaşık şey

dogru canım ya cumartesi kan testi yaptırdım 7 gün geçmişti.6.11 çıktı 2 sonra tekrar yapalım dediler katlancak falan pazar gunu şiddetli agrı adet oldum önce minik parça sonra serçe parmagım kadar 2 parça geldi sonra agrım sızım geçti rahatladım.şimdi lekelenme gibi var.dr gitmedim korktum.birde adetle atılmıştır zaten 2 haftalık falandır sanırım öyle dediler.

kıyamam sana geçmişolsun canım üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş.. bu ay daha sağlıklısı olur inşallah..

geçmiş olsun

ECRİN TATLI KUŞUM ÇOK GEÇMİŞ ÇOK ÜZÜLDÜMMM senağlama

ALLAH SAĞLIK VERSİN BİDE NUR TOPU GİBİ BİR EVLAT NASİP ETSİM CÜMLEMİZE İNŞ.
KIZLAR YA BİZ ÇOK MU TAKIYORUZ NE KAFAYAA AY DOKTOR STRESTEN UZAK DURUN DİYE BAĞIRIYOR YAAA

çok geçmiş olsun canım bunmda da vardır bir bir hikmet rabbi salıklı evlart versin en kısa zamanda inş

bugn tw izledizmi bi baba 5 aylık çocuğunu döwerek öldümş nasıl kıyabiliyolar anlamıyorum bide doğurup doğurup sokağa atıyolar nasıl bi vicdan war bu insanlarda

canım korkmasanda bi doktora gitsen senin için daha iyi olmazmı hem ilerisi için bi önlem alırsın olmazmı

teşekür ederim canım yazdığın için Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Rica ederim canım, seni tebrik edememiştim ama şimdi kutluyorum. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
Benim de 15 inde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bugünde midem de bulantı var ayrıca gözlerimi açamıyorum uykudanmirmirmirmir, birde çok acaip bişey oldu normalde canımın çekmediği bişey burnumda kokuyor valla...kafamçokkarıştı
ama hala psikolojik olduğunu düşünüyorum...:sm_confused:

teşekkür ederim çok sagolun.nasip kısmet 14 şubatta ögrendik eşimle dışarda buluştuk emzik patik test sonucunu paket yapmıştım 14 şubat hediyesi olarak vermiştim nekadar çok sevinmişti ama 24 saat bi,le sürmedi ne yapalım ikimizde çok üüzldük...ama eşim daha çok üüzldü...meger ne kadar çok istiyormuş baba olmayı...

Bozo inan bende dehşetle izledim .....insan değil bunu yapan hele anne hiç değil bence nacizene fikrim ......

rüyameysada hamileymiş arkadaşlar

onuda tebrik ederim darısı başımıza ay kaç oldular sayamadım ya nüfus patlaması yaşıyoruz ay ne güzel ne güzel

Çok geçmiş olsun canım:teselli: herşeyde vardı bir hayır üzülme ne olur...

fatimacığım test yapsana psikolojikte olsa en azından emin olursun kafana takmassın hadi yapta daha fazla bekleme hakkımızda hayırlısı olsun negative çıkarsada sakın üzülme inş psikolojik değildir :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…