En erken hamilelik belirtileri

benn geldımmmmmmmmm,,nabersınız kızlarrr?ya şu şubat bıtsede gelse benım test zamanım,,canım çektıı şindii yapcemm hee

hosgeldın canım bekle kıssss once bız yapıcaz testlerı sana daha var sıranı bekle bakıımkaydirigubbakcemile3

benim yumurtlama günümde ilişkiden sonra vajinada gerilmeler hissettim bide kasıklarda iğne batması adete 10 gün kala göğüslerim ağrımaya basladı ama koltuk altından ağrı basladı göğüs uçlarım gerildi açıldı sanki ve çok acıyodu sürekli beyaz sıvı sabun gibi akıntım vardı adete yaklastıkça acayip acıkmaya başladım ne yesem doymadım sonra gece canım yeşil limonlu salata istedi kocişim yaptı yedim sonra bide aşırı dalgınlık vardı tabi bu belirtimi bilmiyorum tam ara arada baş ağrım oldu ama bu ay hemen hemen hergün ilişki oldu
yarın tam 6 haftalık olucak inşallah

nazar degmesın ınsalla canımm benım akıntı aynı bıde canım cıkolata tıramısu dürüm vs seyler cekıyo aldırıyom ahan gelırkene getırcek yıne:asigim: ama mıgdem yanıyo yaa

tam dıycektım belkı uzun bısıler yazıyodur gec kaldı dıye gordum yazını yok kızmadık da bı an herkes sustu sasırdık =P

Ruh halinde değişiklikler varmıydı??

nazar degmesın ınsalla canımm benım akıntı aynı bıde canım cıkolata tıramısu dürüm vs seyler cekıyo aldırıyom ahan gelırkene getırcek yıne:asigim: ama mıgdem yanıyo yaa
mide yanması olabiliyo canım bazen benimde canım dürüm istedi şimdi ama kociş duymasın kıyamıyorum .
tam dıycektım belkı uzun bısıler yazıyodur gec kaldı dıye gordum yazını yok kızmadık da bı an herkes sustu sasırdık =P
süprizzzzz
harikasın baharcan insallah bizlerde yasarız bu belirtileri ve hamiş oluruz

inşallah bitanem hep dua ediyorum ..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…