İİ CANIM HOSGELDINNNN
bılmem ruh halıme gore degısebılır yaaa kaydirigubbakcemile
gorusuruz canım Şeniz
carsamba kanda kesın sonuc cıkarmı sızce o zaman transferın 12ıncı gunu olmus olucakkk
canım ben adete 1 hafta kala yapmıştım testi hiç bişey çıkmamıştı resimdeki gibi bile yoktu 2 gün kala çıktı inş vardır bitanem gelmiştir meleğin
kanda hemen belli oluyor canım
slm kızlarrr ben geldiiiimm nasılsınısss.
vallla canım sen bilirsin ama ben bu ay denedim hemen hemen hergün çalıştık ve oldu bi kaç arkadasta aynısını söylemişti ama kocişini iyi beslemen gerek
idrar testı mı adete ıkı gun kala cıkmıstı canım kan testı yaptırdın mı yaptırdıysan ne zaman akıl verın lüyyyfennn:1no2:
heyecan yapıyorum amaaa vallaaaa
canımcım idrar testi iki gün kala çıktı o gün hemen kan testi yaptırdım 57 çıktı değerim dr düşük dedi hergün 2 ye katlandığını düşünürsen benim 4 gün kala bile çıkmıcaktı idrarda
senin adete kaç günün var kaç günde bi adet oluyosun
Baharcan beslemek derken ne yedirmek lazım
canımcım idrar testi iki gün kala çıktı o gün hemen kan testi yaptırdım 57 çıktı değerim dr düşük dedi hergün 2 ye katlandığını düşünürsen benim 4 gün kala bile çıkmıcaktı idrarda
senin adete kaç günün var kaç günde bi adet oluyosun
26 gunde bır fılan adet oluyorum ama ara sıra 28gune uzayabılıyo
18subatta adet olmam gerek
yani bol vitaminli gıdalar ben akşamları ballı muzlu süt, fındık, fıstık ne bulduysam yedirdim hep bide stresde çok sorun bence relax olmak ilişkiden zevk almak lazım
pekı doktor dusuk deyınce hamıle olmadıgını soyledı yoksa hamılesın ama cok yenı mı dedı ondan boyle cıktı
canım kanda hemen çıkar artık ama beni dinlersen idrarda 2. çizgiyi görmeden kan testi yaptırma derim iki gün dur 1 gün kala sabah ilk idrarınla bidaha test yap silikte olsa çıkar bence geç döllenme olmadıysa tabi ama kan testi cesaret istiyo bide insan yoksa daha çok üzülüyo kan testinde inşallah vardır sende bebiş belirtilerin varmı
akrep inşallah canımm rabbim hepimizin gnlüne göre versinyegane canım kıs insallah allah söyletmiştir ay birden ben bile heycanlandım ay öyle bi durakladım hamilemiymişim dedim allahım ne duygu ya insallah hepimizde tadarız en yakın zamanda
kaydirigubbakcemile2canımm hoşgeldinn....haber varmıı???nasıl gidioooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?