En erken hamilelik belirtileri

canım ben adete 1 hafta kala yapmıştım testi hiç bişey çıkmamıştı resimdeki gibi bile yoktu 2 gün kala çıktı inş vardır bitanem gelmiştir meleğin

idrar testı mı adete ıkı gun kala cıkmıstı canım kan testı yaptırdın mı yaptırdıysan ne zaman akıl verın lüyyyfennn:1no2:

idrar testı mı adete ıkı gun kala cıkmıstı canım kan testı yaptırdın mı yaptırdıysan ne zaman akıl verın lüyyyfennn:1no2:

canımcım idrar testi iki gün kala çıktı o gün hemen kan testi yaptırdım 57 çıktı değerim dr düşük dedi hergün 2 ye katlandığını düşünürsen benim 4 gün kala bile çıkmıcaktı idrarda
senin adete kaç günün var kaç günde bi adet oluyosun

26 gunde bır fılan adet oluyorum ama ara sıra 28gune uzayabılıyo

18subatta adet olmam gerek

pekı doktor dusuk deyınce hamıle olmadıgını soyledı yoksa hamılesın ama cok yenı mı dedı ondan boyle cıktı

yegane canım kıs insallah allah söyletmiştir ay birden ben bile heycanlandım ay öyle bi durakladım hamilemiymişim dedim allahım ne duygu ya insallah hepimizde tadarız en yakın zamanda

26 gunde bır fılan adet oluyorum ama ara sıra 28gune uzayabılıyo

18subatta adet olmam gerek

canım kanda hemen çıkar artık ama beni dinlersen idrarda 2. çizgiyi görmeden kan testi yaptırma derim iki gün dur 1 gün kala sabah ilk idrarınla bidaha test yap silikte olsa çıkar bence geç döllenme olmadıysa tabi ama kan testi cesaret istiyo bide insan yoksa daha çok üzülüyo kan testinde inşallah vardır sende bebiş belirtilerin varmı

pekı doktor dusuk deyınce hamıle olmadıgını soyledı yoksa hamılesın ama cok yenı mı dedı ondan boyle cıktı

dediki gebelik var ama çok düşük değer dedi geç döllenme dış gebelik yada düşük riski olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan testi istedi iki misline çıkarsa sorun yok dedi 2 gün sonra 315 oldu sorun yok şimdi çok şükür

belırtıler nasıl olur bılmıyorum kı sadece cok usuyorum son ıkı gundur ve de uykum var:bbo: karnım gurulduyo adet olucakmısım gıbı yaaa CADIARZU

kızlar bendede idrar testinde 2 cizgi cıkmıstı ama kanda negatifdi yani idrar testine ben güvenmiyorum haa oyalanım diyosanız yapın idrar testini yok cok heycanlıyım kesinlikle hamile olup olmadıgımı ögrenmem gerek diyosanız kantestşi yaptırın

yegane canım kıs insallah allah söyletmiştir ay birden ben bile heycanlandım ay öyle bi durakladım hamilemiymişim dedim allahım ne duygu ya insallah hepimizde tadarız en yakın zamanda
akrep inşallah canımm rabbim hepimizin gnlüne göre versin
canımm hoşgeldinn....haber varmıı???nasıl gidioooo
kaydirigubbakcemile2
nasıl gitsinn canım ya beklemedeyimm daha ümit baglamıyorum tahatt bıaraktım kısmetttt canım yakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…