En erken hamilelik belirtileri

btly canım ozur dılerım cevabı cok gec yazdım cunku mısafırım geldı oylece kaldı bılgısayar da sımdık gonderdım onları kızmadın dımı

özlem benimde adetim salı günüydü biliyorsun bugün dayanamadım evde kendim test yaptım fakat silik dahi olsa birşey çıkmadı işallah sen sevindirirsin bizi hadi

özlem benimde adetim salı günüydü biliyorsun bugün dayanamadım evde kendim test yaptım fakat silik dahi olsa birşey çıkmadı işallah sen sevindirirsin bizi hadi

aminnn canım keske ya ne bıleyım asırı ısteklıyım ama bu ay olmazsa onumuzdekı ay da denıcezz en hayırlı zamanda verır ınsallah rabbım yaaa

yanlız her ınsanda farklı olabılıyor bunu da unutmuyorsun demı daha adetımıze var yanı bende azcık gorunuyodu ama hamıle olamayabılırım sende gorunmuyodu belkı sen hamıs cıkabılırsın hıc bellı olmaz orası hele azcuk daha sabredelım dımı ama

arkadaşlar var mı gelişme hamiş haberi felan.

daha bısı yok canım ya ben sadece dayanamadım test yaptım ama adetıme 3gun var daha olmussa bıle en fazla 9gun gectı ustunden cok hafıf gordum cızgıyı renksız sekılde nerdeyse yok gıbı ne bıleyım ortada daha bısı yok yanıı:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…