Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selam
valla canım yaaa..benımm adımm fatoşş herkess bunu bıleee...kafamzı cokkkarışıoo yaaayyyy hakketten napıcaz bu isim rumuz meselelerini?:bbo:kim hamileydi, kim gününü bekliyordu ,kim tahlil yaptıydı, kim yapacaktı:uhm:valla kafam allak bullak oldu yaaafffff..delikafadulden:bbo:!
afiyet olsunnncokacimcoook
memnun oldum canımcım benimkide minevalla canım yaaa..benımm adımm fatoşş herkess bunu bıleee...kafamzı cokkkarışıoo yaa
üzülme canım inşllh gelecek ay hamiş kalırsn
umudum çok yıkıldı bu ay 8 aydan beri bu ay olmadı gelecek ay diye diye sitres oldum ya
benmde bu aydan fazla ümdm yok ama kafaya takmamaya çalışıyrm
neden böyle yapıp kendinizi üzüyorsunuz anlamıyorum yaaaaaaaaa.!madem salı günü günün bekleseydin keşke canım...hemen belli olmayabilir..hele bu idrar tahlilinde bazen günününde geçmiş olması gerekiyor...biraz sabırlı ol bence üzülme lütfen..
ay ne bileyim canım ya umudumu yitirmeyim diyorum yinede yıkılıyorum işte ama yinede hayırlısı diyorum sekiz ay önce düşük yaptım olursa işallah tamamına erdirsin 2 aylık tı düşük yaptığımda
geçmiş olsun canım.bende 3 tane düşük yaptım.1 yıldırda sabırla bekliyorum.ilk kez bu ay dr.a gittim.sabırlı ol lütfen.bebişlerimiz bize gelecek inşallah.:Saruboceq: