• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

amann cıkmadım yaff....hava kapalıı ya,,omlett yaptımm kendımee başalrımm kılosunaa ohhhh

ayyyy hakketten napıcaz bu isim rumuz meselelerini?:bbo:kim hamileydi, kim gününü bekliyordu ,kim tahlil yaptıydı, kim yapacaktı:uhm:valla kafam allak bullak oldu yaaafffff..delikafadulden:bbo:!
valla canım yaaa..benımm adımm fatoşş herkess bunu bıleee...kafamzı cokkkarışıoo yaa

umudum çok yıkıldı bu ay 8 aydan beri bu ay olmadı gelecek ay diye diye sitres oldum ya

neden böyle yapıp kendinizi üzüyorsunuz anlamıyorum yaaaaaaaaa.!madem salı günü günün bekleseydin keşke canım...hemen belli olmayabilir..hele bu idrar tahlilinde bazen günününde geçmiş olması gerekiyor...biraz sabırlı ol bence üzülme lütfen..

ay ne bileyim canım ya umudumu yitirmeyim diyorum yinede yıkılıyorum işte ama yinede hayırlısı diyorum sekiz ay önce düşük yaptım olursa işallah tamamına erdirsin 2 aylık tı düşük yaptığımda

neden böyle yapıp kendinizi üzüyorsunuz anlamıyorum yaaaaaaaaa.!madem salı günü günün bekleseydin keşke canım...hemen belli olmayabilir..hele bu idrar tahlilinde bazen günününde geçmiş olması gerekiyor...biraz sabırlı ol bence üzülme lütfen..

doğrusun ama bekliyemedim heycanlanıyorum göğsüm ve karnım çok ağrıyınca heycanlandım varsa silik dahi olsa çok az çizgi görünür dediler ama hayal kırıklığı işte aman ne bileyim hayırlısı

ay ne bileyim canım ya umudumu yitirmeyim diyorum yinede yıkılıyorum işte ama yinede hayırlısı diyorum sekiz ay önce düşük yaptım olursa işallah tamamına erdirsin 2 aylık tı düşük yaptığımda

geçmiş olsun canım.bende 3 tane düşük yaptım.1 yıldırda sabırla bekliyorum.ilk kez bu ay dr.a gittim.sabırlı ol lütfen.bebişlerimiz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bize gelecek inşallah.:Saruboceq:

Back