Valla ya bu uyku durumunu napıcam bilmem
akkanarya mrb..yazdıklarını okudum içim parçalandı,,sana nasıl elını kaldırabıldı şimdi nası yuzune bakıcak pekii...içim cızz edıyıo bunları duydukça ama kabullenmemelıyız bunları ya...kadın evın bereketıdır allahın erkeğe emanetıdırr...kadının kalıbını acıtan allahın azabından korksunn!!! peki bugun nasılsınız?gergınlık devam edıyo mu...sen hıç uzme kendını sağlam dur kı bebişin senle olsun..[/QUOT
canım ben anlamadım neyi kabullenicez "tokatımı"????
akkanarya mrb..yazdıklarını okudum içim parçalandı,,sana nasıl elını kaldırabıldı şimdi nası yuzune bakıcak pekii...içim cızz edıyıo bunları duydukça ama kabullenmemelıyız bunları ya...kadın evın bereketıdır allahın erkeğe emanetıdırr...kadının kalıbını acıtan allahın azabından korksunn!!! peki bugun nasılsınız?gergınlık devam edıyo mu...sen hıç uzme kendını sağlam dur kı bebişin senle olsun..[/QUOT
canım ben anlamadım neyi kabullenicez "tokatımı"????
olur mu guzelım ya ıyı bak kabullenmemelıyız dedımm:yasakkelime
olur mu guzelım ya ıyı bak kabullenmemelıyız dedımm:yasakkelime
kaydirigubbakcemile3 haklısın yaaa
kabul hala uyuyorum :)))))))))))
kaydirigubbakcemile3 haklısın yaaa
kabul hala uyuyorum :)))))))))))
kahve yapp bacımmmmmkaydirigubbakcemile3yok yok sen benden de kotusun bu uyku durumlarında:dance:
Tünaydın fd7,olmas ve akkanarya..mirmirmirmir.)))
kahve yapp bacımmmmmkaydirigubbakcemile3yok yok sen benden de kotusun bu uyku durumlarında:dance:
belki de bebiş vardır kıssslar:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: inşallah
Tünaydın fd7,olmas ve akkanarya..mirmirmirmir.)))
Nerdeeeee :))) ama midem fena yaniii
gunaydınnn kadişimmsositososito
bız olmasla bebk te olunca 24 saat falann uyuruzz heraldee,,benım daha gunum var bebişe yanı..bu benım normal halım,,evlenınce uykular guzel gelmeye başladı,,gece geçç yatıyoruz sabah ta kalkamıyorum işte..eşimde erken cıkmayınca rahat oluyokaydirigubbakcemile3:asigim:
tabiii ben sabah 6dan beri ayaktayım.işler bitti..))
tabiii ben sabah 6dan beri ayaktayım.işler bitti..))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?