En erken hamilelik belirtileri

bide yazabilsem anla işte öslem cim heycan yaptım bak adını bilem yazamıyorum gördünmü hadi hayırlısı güzelim..

hayırlısı öslme cim inşaallah pozitif olur sonuçlarınız moral olur banada... :))))))

sorma heyecanlardayımmm yafrum yaaa bu gunu bıtırdık ıste saymazsan 3gun var onumde daha dun gıbı sekız gun var ahh nasıl gecıcek dıyodum o an gecmıyomus gıbı gelıyo ama donup bakınca hızlı gecmıs anlamıyosun :1hug:

nıye rahatsız olalım hayatımmm memnun oluruz ama sen de katıl sohbetlerımızeee olle uzak durma a:asigim:

minnoslar iyi aksamlar hepinize. bugun minigimin kesesini gordum.hihoyyyt ayrica kalp atislarida baslamis yavas yavas dr aletin sesini acti ve duydum delikafadulden
darisi isteyen herkesin basinaa

ne rahatsızlığı güzelim herzaman gel katıl bile canıma.s.

kız zeyno ne o 4aydır burdasın fakat dıkkatını yenı ceken sey sole bakıımsengözlerimebaksanab

ceylancığım kuzum sen test hastası oldun valla ben artık umudum kalmadı zaten hiç günüm geçmiyor aynı gün oluyorum çok kötü bir duydu inşallah kısa zamanda kucaklaeımızı bebekle dolar

olcay_nesli nerahatsızlığı güzelim sohbete katılırsan memnun oluruz sende katıl bize :))

hayırlıs öslem cim inşallah güzel haberlerinizi alırız

minnoslar iyi aksamlar hepinize. bugun minigimin kesesini gordum.hihoyyyt ayrica kalp atislarida baslamis yavas yavas dr aletin sesini acti ve duydum delikafadulden
darisi isteyen herkesin basinaa

ayyy canım benımmm yaaa superrrr saglıkla kucagına al ınsallaa bebegınıı uuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…