En erken hamilelik belirtileri

evt çok zor.kendi kendine aşacağın bir problem değil.doktordan yardım alman grekiyor.ama biz çok şükür çok kısa bir sürede çok ii bir doktorla hallettik
soğan kürünü bende forumda okudum ama kafam karıştı.birde soğan suyunu kaynatıp buhar yapıyormuşsn oda çok faydalıymş iltihap flan için..gcen kayınvalidem adet olursan bigün yapalım çok faydalı buharına oturmak flan dedi.sanırım buhar olayını deneyeceğim.

Daha sonrada nörolojik bir rahatsızlık geçirdim ve bazı ilaçları kullanmam gerekti.bu esnada hamile kalamayacağımı söyledi doktorum.şimdide 1 yıldır istiyoruz ama yok

mehlikacım tekrar gecmis olsunatlatmıssın sükür.buhar olabilir evet mantıklı onun miktarı nasılmıs peki kaca kac yani

kadisim gecmis olsun yaaa...
düsük yapmak cok üzücü bisey ama bak enazından olacagını biliyosun hamile kalmıssın
benim bi tanıdıgım 5 düsük yaptı tutunamıyodu bi türlü ensonunda oldu ama hep dinlendi faza hareket etmedi

Kızlar bu duayı yapalım...

Zekeriyya Aleyhisselamın çocuğu olmuyordu. Hanımını ve kendisi de ihtiyardı. Çocuğu olmasını çok arzu ediyordu. Zekeriyya Aleyhisselam Rabbine gizlice şöyle yakardı:

“Ey Rabbim beni yalnız başıma bırakma. Çünkü Sen Varislerin En Hayırlısısın.” Bunun üzerine Cenab-ı Hakk katından kendisine Cebrail Aleyhisselam tarafından Yahya müjdelenenir. Enbiya Suresi’nin 89. ayetinde kelam-ı ezeli olarak talim edilen bu duadan başka, Zekeriyya Aleyhisselam’ın Al-i İmran’ın 38. ayetinde de evlat isteme duası zikredilir:

“Ey Rabbim bana Senin katından lütuf ve kereminle tertemiz bir çocuk ihsan et. Muhakkak Sen duaları İşitensin.”

inşaallah canım 1 yıldır olmayışı canımı çok sıktı ama doktorum senin yaşındakiler daha yeni yeni düşünüyorlar bebeği deyince biraz içim ferahladı.Allahtan doktorum çok tatlı ve çok iyi bir doktor...

mehlikacım tekrar gecmis olsunatlatmıssın sükür.buhar olabilir evet mantıklı onun miktarı nasılmıs peki kaca kac yani

ya sanırım 1yada 2 lt suyla 4 yada 5 soğanı kaynatıyosun 5 dk flan sonra buharına tutyosun kendini yani işte alt kısmını.tam bilemiyorum şimdi.kayınvalideme sorar tarif ederim istersen.bazen eskilerin usülleride işe yarıyor..

evetv canım sorarsan tarifini iyi olur bana yaz
tam bilmiyorum ne oluyo ama sayfada asagı in kullanıcılarda uzman var

tedavi verdimi peki bir sene olmayınca tedavi veriyolar ya yumurta düzenleyici falan pek bilgim yok ama
insanlar simdi 30 unda yeni evleniyolar tabiki gec degil daha vaktimiz var üzülmeyelim

tedavi verdimi peki bir sene olmayınca tedavi veriyolar ya yumurta düzenleyici falan pek bilgim yok ama
insanlar simdi 30 unda yeni evleniyolar tabiki gec degil daha vaktimiz var üzülmeyelim

adetimin 9. günü ben dr gittim yumurta takibi başlattı ilaç vermeden.sonra adetimin 14.gününde ovitrella iğne oldum.36 saat sonra ilişki önerdi.ve 1 hafta kadar her gün dedi.işte iğnemi olalı bugün 10.gün bitti.hayırlısı işte ama ağrılarım var yine üzülüyorum adet sancısına benziyor.:çok üzgünüm:

tamam.sana tam olarak nasıl yapıldığını yazarım...iltihap flan var mı sende.doktora gittin mi hiç?

iltihap vardı evet labaratuara falan gönderdik ama allahtan kötü degildi fitil vermisti doktor gecti ama arada akıntım cok oluyo simdide idrar yolu enfeksiyonu oldum üsütmüsüm heralde

yakamoz12 ve mehlika meryem siz kaç yıllık evlisiniz ve kaç yıldır bebek istiyorsunuz

kadisim üzülme canım insallah olacak elbet
benim simdi cıkmam lazım kızlar kusura bakmayan kocisin yanına gitmem lazım ters ters bakıyo zaten
yine konusuruz insallah enkısa zamanda saglıcakla bebislerimizi kucagımıza alırız
öpüldünüz iyi geceler melekli rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…