inş.bebişini en kısa ve hayırlı zamanda kucağına alırsn...
kadisim canım peki siz basta bebek istemedinizmi nasıloldu
gecmis olsun canım ya cok duydum ama yakınlarımda hic sahit olmadım cok zor olsa gerek hem sen hem esin icin
yok be tatlım ya denemedim ben korkarım öle seylerden temizliyomus falan ama düsük riski varmıs yani kullandıgında hamile oldugunu ögrenirsen hemen bırakacakmıssın ya gec ögrenirsen nolcak
AMİİİN İNŞAALLAH.Bu duayıda sık sık okuyacağım ve sizlere de dua edeceğim.Teşekkür ederim.:Saruboceq:
kadisim gecmis olsun yaaa...
düsük yapmak cok üzücü bisey ama bak enazından olacagını biliyosun hamile kalmıssın
benim bi tanıdıgım 5 düsük yaptı tutunamıyodu bi türlü ensonunda oldu ama hep dinlendi faza hareket etmedi
mehlikacım tekrar gecmis olsunatlatmıssın sükür.buhar olabilir evet mantıklı onun miktarı nasılmıs peki kaca kac yani
ya sanırım 1yada 2 lt suyla 4 yada 5 soğanı kaynatıyosun 5 dk flan sonra buharına tutyosun kendini yani işte alt kısmını.tam bilemiyorum şimdi.kayınvalideme sorar tarif ederim istersen.bazen eskilerin usülleride işe yarıyor..
inşaallah canım 1 yıldır olmayışı canımı çok sıktı ama doktorum senin yaşındakiler daha yeni yeni düşünüyorlar bebeği deyince biraz içim ferahladı.Allahtan doktorum çok tatlı ve çok iyi bir doktor...
evetv canım sorarsan tarifini iyi olur bana yaz
tam bilmiyorum ne oluyo ama sayfada asagı in kullanıcılarda uzman var
tedavi verdimi peki bir sene olmayınca tedavi veriyolar ya yumurta düzenleyici falan pek bilgim yok ama
insanlar simdi 30 unda yeni evleniyolar tabiki gec degil daha vaktimiz var üzülmeyelim
tamam.sana tam olarak nasıl yapıldığını yazarım...iltihap flan var mı sende.doktora gittin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?