En erken hamilelik belirtileri

kızlar ben kactım geldı askımmmm yarın gorusuruz tum gun evdeyım herlade sureklı burda olurum optum ıyı gecelerrr

öslem cim kib aeo hayatım öptüm seni.. iyi eğlenceler..

miyukmiyuk olmas güzelim keşke zamanında gitseydin arayıp sor istersen doktoruna

adet düzensizliği vardı bende ve de yumurtam yoktu o nedenle klomen adlı hapı kullandım yumurtam oluştu gün aşırı ilişki dedi doktor denedik ama 4 gün gecikti adetim bugün geldi ve çok fazla kanamam var aynı zamanda şiddetli ağrılarım. doktorumla konuştum p.tesi gel ultrasonla bir bakalım dedi gidicem işte ama neye bakıcak onu çözemedim henüz

neise kızlar bende çıkıcam ya kocişim gelecek kendinize iyi bakın olurmu hadi iyi geceler özlem aeo canım görüşürük inşaallah..

öslem cim kib aeo hayatım öptüm seni.. iyi eğlenceler..

miyukmiyuk olmas güzelim keşke zamanında gitseydin arayıp sor istersen doktoruna

arayamam ki adetli olduğun gün olsunda 1 2 gün farketmez demişti ama son gün olurmu bilmiyorum yumurtlamaya bakacakmış ona göre klomen içeceğim

iyi git o zaman klomen se sorun son günde gidebilirsin ben 5. gün kullanmaya başlamıştım klomeni
inşaallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine..

ceylancım merhaba.beni listeye eklediğin için teşekkür ederim.Allah en hayırlı zamanda hayırlı evladlar nasib etsin tüm listedeki arkadaşlara isteyen herkese..
ben 10 şubat demiştim adetimi.13 şubat olarak değiştirirmsn.bu ay gecikti diye çok umutlandım ama değilmiş.bugün geldi kırmızılar....

Back