En erken hamilelik belirtileri

melıke h.g kızlar teker teker kactılar valla ben de bı 10 20 dkya kadar cıkıcam galıba kocıs gelıcek cıkıcazzz:teytey:

bence özlem 0.00 görmeknse bekle kaçıncı ayında bu denli sabırsızsın tşk.ederim düşüncelerimi kayeleye alıyorsan bekle derim

kızlar bu ara kafayı yedım murat bozun su para yok sarkısını dınleyıp duruyom valla super kıpır kıpırrr:teytey: :dance: :teytey: :dance: ahan da bole yerımde duramıyom sunları yazarkene bılem sallanıyom sositososito :teytey: sositososito :dance:

bence özlem 0.00 görmeknse bekle kaçıncı ayında bu denli sabırsızsın tşk.ederim düşüncelerimi kayeleye alıyorsan bekle derim

ılk ay kız daha ılk denemee bu ondan bu kadar heycanlı ve sabırsızımm yaakaydirigubbakcemile3 nası bekle dıyon cnm carsamba mı gıdeyım pazartesı mı

çarş bekle 18 şubat günü bekle tahmin etmiştim sonra çok üzülürsün inşallah hamilesindir ama ilk ay bence bir geçsin 7 aylıkmısın kıs

bekle ozlem biz burda aylarca birbirimizi hep gaza getirdik test için çoğunda üzüldük o yüzden bekle geç sevinelim ama garanti olsun

çarş bekle 18 şubat günü bekle tahmin etmiştim sonra çok üzülürsün inşallah hamilesindir ama ilk ay bence bir geçsin 7 aylıkmısın kıs

yok be canım 7aylık deılım de annemlerın evlılıgının 10uncu senesınde dunyaya gelmısım tam 10sene beklemısler benııı tamam beklıycem zaten kafam allak bullakkkk sabır süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…