En erken hamilelik belirtileri

evet pazar günü oldugunda hafif kücük am kücük bir iki parca geldi
düsükmü bilmiyorum canım ben uzun süredir d.kontrol hapı kullanıyorum evlenmeden möncede yani bu sancılar bende hep olurdu ölürdüm sanki sonra doktora gidince d.kontrol hapı verdi sancılar gecti hemde düzenli oldu regl ama simdi bebis icin bıraktım ya yine basladı iste esim zaten nasıl korktu napsak ilaca devammı etsen dedi ne diceni sasırsı ilac alırsam nasıl hamile kalıcam dedim

ONAN bence hiç bekleme bu kadar belirtiye bu akşam dene hayatım ya belki de hamişsin neden erteliyosun...
Söyleyene bakın

selam kızlar arkadaşım bende kızıyla giremedim hiç..
ben hala adet olmadım ya..yarın test yapıcam yarın 5 gun geçmiş olcak.gögüslerim çok acıyor midem bulanıyor umarım psikolojik degildir...ara ara adet sancısı oluyor umarım olmam...

anam ne guzel kızlarsınız siz oylee maasallahhhkaydirigubbakcemile2
ben ceylanı sarısın die hayal etmistim esmer guzeliymis.ndk cım maasallah super gozlerin var

valla maaşallah nasıl dayandın 5 gün test yapmadan gülümm, bence kesin hamilesinnnnnn
:sm_cool:

yaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrr zaten bunalımdayım yine kırmızı kartı gördüm..............
ya korkuyorum ben hiç hamile kalamıcakmıyım... Rabbim verecek insallah diyorum ama yine üzülüyorummmmmm

canımm ben hep oğlum olacağını düşünüyorum nedensee, allah kısmet ederde bir yavrum olursa kesin erkek olacakk:jeyyar:

insallah canım bi oglusun olur ama önemli olan saglıklı olması
bizde cok kız istiyoruz ama sanki olunca erkek olacak gibi hissediyorum

inşallahh hayırlı haberrlerini bekliyurusss:sm_cool:

ONAN bence hiç bekleme bu kadar belirtiye bu akşam dene hayatım ya belki de hamişsin neden erteliyosun...
Söyleyene bakın

güzelim bende inan sanki emin gibiyim ama ya değilsem çok yıkılıcam, adet günüm yarın çünkü bu sefer geçince yapayım dedim çünkü bide kırmızı kart yersem diye korkum var ama memişler bile tepki verdiğine göre naaapsam çok kararsız kaldım, ctsiye kadar bekliyeyim diyorum ama :uhm: bu arada da sağlıklı besleniyorum ve folic asit kullanıyorum herşey garanti yaniii hadi hayırlısı naaaapsamm yaaaa cuma sabah mı test yapsam acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…