En erken hamilelik belirtileri

bu arada benimkide bu hadi buyrun burdn yakın :)

aa resim eklemiştim gelmemiş neyse tekrar deneyelim :)

geldimmm :)) Akşam koyarım ama tahminlerinizde yanılıyorsunuz kısayım esmerim bıdık bişeyim 26 yaşındayım yaşımla alakam yok :1hug:

ceylancım hemen kaldırma olurmu ben akşamları giremiyorum sabah görmek isityorum lütfen

patricia afersin be gülümmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
O HEPİMİZİN GÜZELLİĞİ KUŞUMMMM

:) nasıl yani ilk defa duydum bunu elledim :) yani herzamanki gibi aslında dün birde baya bi kabız olmuşum yaa canımda hiç birşey istemedi dün yemek yemedim valla hiç kahvaltı bile yapmadım cnm yaa

kız elini sokacaksın pıtısına rahmini elleyeceksin bakalım sertmi yumuşakmı:)))
sertse bir kaç gün içinde regl olacaksın demekmiş.

Amaaan sen de pek hoş hatunmuşsun kız. Tatlım ben buraya pek uğramıyorum ya ondan kaçırmışm seninle ilgili haberleri kusuruma bakma canım benim.
bende pek uğrayamıyorum yawrum yaaa-tatlicadiarzu-

yedim içtim şşiştim geldim yaa off ne yesem şişom yaa

patricia pek güzelmişsin maşallahhh bıyıklarımı kıvırom şuan :jeyyar:

ceylancım öle güçlü bir yapın varkı ben de seni hep öle hayal ettim

biz bir buçuk aydan beri istiyoruz istemeden önce ben doktora gittim adetimde düzensilik var diye bana bir ilaç verdi onu kullandım geçen ay içinde iki kere regli oldum dediğiniz gibi belkide stresten oluyordur

ayy kızlar sizlerin muhabbetine bayılıyorum ya bende sizlerle tanışmak istiyorum

ufak tefek ama yuregi buyuk.. canimcim benim

ufacık tefecik içi dolu turşucukkkkkkk:)
kuzum yerım ben hepiniziiiiiiii. kızım hiç resimlere bakmayın aramızda çirkin yok. biz burda birbirimizin gönül güzelliğini sevmişiz dost yoldaş olmuşuz zaten.:jeyyar:

ne kadar güzel söyledin canım benim

ben bi handanla esroşumu gördüm resimlerdee diğerlerini göremiommmmmmmmmmm
koydunuz gerimi çektiniz yawww :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…