En erken hamilelik belirtileri

canım naber. benim bu ay doktorda yumurta takibim yapıldı klomen kullandım ne çabuk unuttunsenağlama
9unda regl günümdü olmadım hala bekliyorum.:CüvCüv:

'meme ucu çevresindeki küçük bezlerin kabarması' nı hamilelik belirtisi olarak söylemişler bak birden heycanlandım çunku bu sefer çok dikkatimi çekti bu ne böle ya demiştim kendi kendime adetimde geçiyor acaba bişiler var mı?ama varsa testlerde(idrar ve kan) neden çıkmıyo o zaman yaaaa senağlama

Kızlar bir de ateşimi takip ettiğim bir site var, orada hamiş kalanların ateş tabloları ve test günleri falan görülüyor. Benim baktığım tabloların %95'inde yumurtlamadan sonraki 12. gün yapılan testlerde çkmış hamilelik, %5'lik bir bölümün ise 12. gün sonrası ya da öncesi çıkmış (8. gün bile çıkan var). Yani bence yumurtlama sonrası 12. gün yapılan idrar testi bize büyük ölçüde doğru yanıtı verecektir. Haa istinalar var tabi az da olsa.

iyiyim canikom sen nasilsin.. gozune kurban oldugum..ndkaaa bana kiz dogur senin gibi olsun gozleri ogluma alcam.. ama senin gibi zilli olmasin :)

kaydirigubbakcemile5 gel kader ortağım bende 9unda olacaktım ama olmadım beklemedeyım. sen rahmini elledinmi yumusakmı sertmı?-tatlicadiarzu-

:) nasıl yani ilk defa duydum bunu elledim :) yani herzamanki gibi aslında dün birde baya bi kabız olmuşum yaa canımda hiç birşey istemedi dün yemek yemedim valla hiç kahvaltı bile yapmadım cnm yaa

valla onancım al benden de okara süper hepimiz birbirimize kader yoldaşlığı yapıyoruz
kader ortağıyız beee kim tutar bizi kaydirigubbakcemile5

kızlar size birsey soracam lavıana diye bir bayan vardı ahmilelikten şüpheleniyortdu hamilemi kızlar başka kımler hamile

ndk hoşgeldinncanım sende resmini gösterseni gözlerin çok güzelmiş kuşlar söledi aldık haberini şimdi hamileler bebişlerinin gözlerinin senikiler gib olmasını istiyor hadi resmini göster dimi kıslar

geldimmm :)) Akşam koyarım ama tahminlerinizde yanılıyorsunuz kısayım esmerim bıdık bişeyim 26 yaşındayım yaşımla alakam yok :1hug:

bizden doğan kızlarda böğle olursa vay bu erkeklerin halinee acıdım bak şimdi kocam benim peşimden 1 sene koşmuştu beeeee kızım olursa yazık onu alaçak adama kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…