evet canım ya...normalde beta hcg olmadan çıkmaz ama iki testte de silik vardı eşimle ikimiz de gördük..ama çok silikti ve ilki hemen netleşti o sonradan belirdi...ben de o zaman kan testine gerek duymadım..sonra kanamam oldu..düşük yapıyom diye drye gittim ultrasonda göremeyince kan testi istedi onda da çıkmadı..yani çok ilginç bi şey yaşadım ama çatlamamş bi yumurta var dedi yani döllenmemiş sanırım onun yuzunden herhalde öyle gözüktü hatta dr bana sen tahlilzede olmuşsun dedi...çünkü psikkolojim tam iyiye giderken beni alt üst etti..artık idrar tahlili hayatta yapmam, ogün çok ağladım....
ama ertesi gün kendime geldim...yani olmamış bi şey için hayal kırıklığıma ağladım belki,utandım hatta...ya dedim olduğu halde kaybetseydim,o da olabilirdi,düşük yapsaydım daha kötüsü bi kaç aylıkken kaybetseydim,tam umutlanmışken...herşey bzim için,her şeyin hayırlısı dedim..çok şükür sağlıklıyız....şimdi yenilendim,içime yeni umutlar serptim...şimdi rahatım yani...bizim bebiş belki de biraz nazlı:)ne zamn isterse buyursun...