simdi ablalarim tedavi görüyorum yumurtlamadigim icin yaklasik 1,5 aydir hormon ve yumurtlamam icin hap aliyorum. doktorum bana igneleme de yapacakti fakat yumurtam yeterince büyümedigi icin (1,4 idi fakat 1,8 cm olmasi gerekiyormus) bu ay yapmayalim belki kendiliginden hamile kalirsin siz düzenli olarak birlikte olun dedi.
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:
-gögüslerim cok büyüdü ve patlayacaklarmis gibi hissediyorum
-gögüs uclarim da sanci var egilip kalktigim zaman cok agriyor
-gögüs uclarim diklesti
-kasigimin bir tarafinda agri var ara ara
-günün alakasiz zamanlarinda uykum geliyor
-esimin dedigine göre de duygusal bakimdan da hassaslasmisim
-cok degil ama biraz da istah artmasi var
-birde hafifinden bel agrisi var
-eklem agrisi özellikle el ve ayak bileklerim agriyor
evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erke olabilir mi?
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:
-gögüslerim cok büyüdü ve patlayacaklarmis gibi hissediyorum
-gögüs uclarim da sanci var egilip kalktigim zaman cok agriyor
-gögüs uclarim diklesti
-kasigimin bir tarafinda agri var ara ara
-günün alakasiz zamanlarinda uykum geliyor
-esimin dedigine göre de duygusal bakimdan da hassaslasmisim
-cok degil ama biraz da istah artmasi var
-birde hafifinden bel agrisi var
-eklem agrisi özellikle el ve ayak bileklerim agriyor
evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erke olabilir mi?