• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık En erken gebelik testi ne zaman yapılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum.gebelik bariz var ikinci çizgi çıkmış hayırlı olsun insaallah
Evet suan var geçen hafta kan testi verdim ama hala kalp atışı ıcın gidemedim korkuma. Daha önceki gebeliğimde duymuştum. Ama sonra kalpleri durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şimdi gitmeye korkuyorum.. erteliyorum bakalım nasıpse yarın 7+1 de gidecem

Evet suan var geçen hafta kan testi verdim ama hala kalp atışı ıcın gidemedim korkuma. Daha önceki gebeliğimde duymuştum. Ama sonra kalpleri durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şimdi gitmeye korkuyorum.. erteliyorum bakalım nasıpse yarın 7+1 de gidecem
En iyisi canım diğer türlü kese var mı bebek varmı diye iki kere 3 kere stres hepsini birden göreceksin inşaallah

eğer idrar testi yapacaksan adetten bir kaç gün öne silik çıkabilir , kan testi yapacaksan korunmasız ilişkiden 1 hafta sonra veya 8-10 gün sonra kesin sonuç çıkar
ilişkiden 8 gün sonra kan verdiğimde sıfır çıkmıştı oysa ki hamileymişim. 11. günden itibaren çıkıyor

Back
X