Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki yumurtlama belirtisidir yaşadığınız aynı çünkü belirtileri 11 gün çok çok erkenŞuan aynı merak içindeyim 11 gün varken çıkmayacağını bilmeme rağmen tuaf belirtiler yaşıyorum
eğer idrar testi yapacaksan adetten bir kaç gün öne silik çıkabilir , kan testi yapacaksan korunmasız ilişkiden 1 hafta sonra veya 8-10 gün sonra kesin sonuç çıkarMerhaba. Biliyorum gebelik testini erken yapınca bazen doğru sonuçlar almıyoruz ama en erken beklediği adet gününden kaç gün önce test yapıp doğru sonuç alan oldu?
Evet haklısınız bayağı çok erken ve ben 32 günde bir regl oluyorum, diğer aylara göre çok şiddetli belirtiler yaşayınca bu ne şimdi diye kendime sormaya başladım. Hatta post açtım birde haftasonu beklemekten başka yapacak birşey yokbelki yumurtlama belirtisidir yaşadığınız aynı çünkü belirtileri 11 gün çok çok erken
bence bugünü kesin değerlendir yumurtlama günündesin hala 32 imiş döngünde kesin o belirtilr yumurtlamaEvet haklısınız bayağı çok erken ve ben 32 günde bir regl oluyorum, diğer aylara göre çok şiddetli belirtiler yaşayınca bu ne şimdi diye kendime sormaya başladım. Hatta post açtım birde haftasonu beklemekten başka yapacak birşey yok
Çok düşük bir betayla öğrenmişsiniz ne mutlu size. Hayırlı olsunBen 5 gün kala öğrendim 2 gebeliğimi de. Kan değerim 9.89 çıkmıştı diğerinde kan testini erteledim. Ama herkeste bir olmayabiliyor
bence bugünü kesin değerlendir yumurtlama günündesin hala 32 imiş döngünde kesin o belirtilr yumurtlama
yarın da olur geç döllenme şansın var yumurta zaten 24 saat ve fazlası yaşareşim nöbette işte
Herkesin farklı oluyor işte. Mesela o gebeliğimde adet günü dusuk bir değerdi son gebeliğimde beta çok farklı. Umarım güzel haber alırsınÇok düşük bir betayla öğrenmişsiniz ne mutlu size. Hayırlı olsunBende dün bata 5 gün kala kan testi verdim negatif
![]()
Belkide o gebelikteki kızsa, bu gebelikteki erkektirHerkesin farklı oluyor işte. Mesela o gebeliğimde adet günü dusuk bir değerdi son gebeliğimde beta çok farklı. Umarım güzel haber alırsın
Ben 5 gün varken yapmıştım çok çok açık nerdeyse gözle görülemeyecek kadar hayali bir çizgi vardıMerhaba. Biliyorum gebelik testini erken yapınca bazen doğru sonuçlar almıyoruz ama en erken beklediği adet gününden kaç gün önce test yapıp doğru sonuç alan oldu?
erken gebelik testi miydi bunlar?Burda örnek teşkil etmesi için resimlerimi attım kizlar regle 5 gün varken çok çok aşırı silik regli günüm ve reglide 1 hafta sonra yaptığım testimi attım dilerim en kısa sürede çift çizgiyi hepiniz görürsünüz canlarim
Hayır canım normal gebelik testi bunlar ben yurtdisindayim İsvicre menşeyli testler bunlarerken gebelik testi miydi bunlar?
Kuzum.gebelik bariz var ikinci çizgi çıkmış hayırlı olsun insaallahBuda 3 gün kala .