AmiinnnSorma ya gerçekten dişim ağrısa acaba hamile miyim diye düşünüyorumAllah hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin inşallah hepimize ne zamandır deniyorsunuz
İnşallahİnşallah en kısa sürede bebiş haberi alırsınız
Yaa bu aynı benSorma ya gerçekten dişim ağrısa acaba hamile miyim diye düşünüyorumAllah hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin inşallah hepimize ne zamandır deniyorsunuz
2-3 gün sonra erken gebelik testi yaparsanız çıkar diye düşünüyorumYaa bu aynı benİnşallah en kısa sürede sağlıkla nasip etsin belirti takip etmek acaba mı demek çok yoruyor.
Bi sağ bi sol kasığımda ağrı hissediyorum devamlı bazen böyle saplanıyor gibi ama geçiyor , sonra bazen içim bulanıyor tansiyonum düşüyor ama PMS mi gebelik mi gerçekten bilemiyorum.
Reglim de düzensiz ama uygulamama göre 15 Eylül bat. sizce test yapmalı mıyım?
Bu sabah yaptım negatifti umarım çok erken davranmışımdır2-3 gün sonra erken gebelik testi yaparsanız çıkar diye düşünüyorum
Merhaba, ben de düşük yaptım sizin de böyle yazdığınızı görünce sormak istedim acaba düşükten sonra ne zaman adet gördünüz 1 ay oldu ne adet belirtim var ne de adet olabildimBenim şubattan beri, haziranda 1 düşüğüm oldu bu ay yine başladık
Ben 35 gün içinde oldum, düzene girdi sonrasındaMerhaba, ben de düşük yaptım sizin de böyle yazdığınızı görünce sormak istedim acaba düşükten sonra ne zaman adet gördünüz 1 ay oldu ne adet belirtim var ne de adet olabildim
Normalde düzenlidir adetim ama düşükten sonra değişiyor mu düzen