en erken gebelik belirtileriniz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ch35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim belirtiler için henüz çok erken bi de diğer arkadaşların da dediği gibi herkeste farklı olur.ben 7 haftalık hamileyim henüz.4 haftalıkken şüphelenmeye başladım.kasıklarımda üşütmekten de beter bir ağrı oldu.adetime 3 gün varken başladı.1 hafta kala da göğüslerim acımaya başlamıştı.göğsümdeki ağrı benim için çok belirleyici olmadı çünkü her ay aynı ağrıyı çekiyorum ben.ama adetim geçiktikçe göğüs ağrılarım şiddetini artırdı.uçları çok acımaya başladı.bence acele etme.çünkü eğer bebişin ordaysa ya kasıklarında yada göğsünde normal olmayan bir acıyla sana varlığını hissettirecektir zaten

Çok teşekkür ederim :) öyle yapıcam inşAllah acele etmicem her ay planlı bir şekilde çocuk çalışmalarına başlamadığımız halde arada gerçekleşen bu kazalar nedeniyle umutlanıyorum çünkü. beklediğim adetime 5 gün var. şuan sadece göğüslerim şiş ve batmalarım devam ediyor buda adet belirtisi olabilir. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşAllah...

amin bitanem inşallah sen de şu 5 günü atlatıp 6. yada 7. günde o küçük kırmızı çizgiyi görürsün

tüm belirtiler adet dönemiyle aynıydı tek değişik olan çok yemek yiyordum devamlı ama şimdi aacısı cıkıyor kusuyorum ne yersem

sadece yumurtalık ağrısı belirtiden sayılr mı?

Az önce bende sol kasığıma mı artık yumurtalığıma mı bilemiyorum saplanan bi ağrıyle irkildim. 4 gün kalan adetime mi başka şeyemi neye işarettir bilmiyorum

dün kadın doğum polikliniğine gittim, doktor hanım yoktu. sekreteri arkadaşım olduğu için ona danıştım ve adetine 5 gün kala hiç verme kan bence dedi. günün gelince verelim dedi. doktorunda nezaman geleceği belli değildi bende ayrıldım ordan. oysaki burdan görüyorumki kan testi 5 gün kalada sonuç verbiliyormuş. 13 ünde adet olmam gerekiyor. şimdiden idrar testi yapsam sonuç verirmi ki acaba ??

ya kızlar illa kasıklarda batmalar oluyomu?
bu batmalar çok aşırı bi batma hissimi yoksa hafif batmalarmı?

Son düzenleme:

canım benim de batmalarım var son 5günüm batıma ama önceleri adet olmadan önce de vardı bu tür ağrılar çözemedim.belirtilerim net değil...keşke hamiş olsam...göğüslerim de şişti ama ağrı yok mesela.adetle aynı ya herşey benim şimdilik. benim batmalarım çok aşırı değil ara ara giriyor.

tatlım bu belirtiler herkeste farklı yaşanır.benim adetime 3 gün kala kasıklarımda garip bir ağrı başladı.garip diyorum çünkü adet sancısı çok hafif kalıyo yanında.girdiği an kıvrandırıyo.sürekli bir ağrı değil girip çıkıyor.başalarda çok sıktı şimdi seyrekleşti.bide göğüsler.benim göğüslerim de aynı zamanlarda sızlamaya ve hassaslaşmaya başladı.bu sefer tamam hasta olucam ben dedim.sonra adetim 1 gün gecikti ve göğüslerimdeki ağrı resmen boyut değiştirmişti.gece sağa sola bile dönerken acır olmuştu.duş başlığından çıkan su bile canımı yakıyodu.işte o zaman hiç normal bi ağrı olmadığını anladım ve ertesi gün sağlık ocağına gittim.idrarda çizgi çok silik çıktı.yarın sabah aç gel kan alalım dedi.kanda 1666 çıktı 4 gün sonra da keseyi gördüm

biz bu ay çok umutlu olduğumuz için eşimde meraklandı baya.
bu sabah iki tane gebelik testi almış.demin yaptım tek çizgi çıktı.biraz moralim bozuldu.adetime 4 gün daha var.4 gün sonra tekrar yapıcam bakalım

benimde beklediğim adetime 3 gün var canım. bende dayanamayıp sabah test yaptım koyu bir tek çizgi. olsun en azından çok yeşermesin umutlarımız. herzaman aksi bir ihtimalin olabileceğini bilelim, bu işe yaramış olsun bu testte

Son düzenleme:

bende bu sabah yaptım testi.ikinci çizginin beliriceği yerde bi pempelikler oluşmaya başladı dağınık bi şekilde.sonra dağıldı gitti.
o an bebişime kızdım ama şuan takmıyorum napıyım kendi bilir :)

bugün sütlü kahve rengi bir akıtım geldi hiç böyle akıntım yoktu yine aynı soru bu bir belirti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…