merhabalar arkadaşlar. en son 13 eylülde adet gördüm ve eşimle 23 eylülde korunmasız bir ilişkimiz oldu . internetten baktığım kadarıyla bu süre içerisinde belirtiler oluşmazmış ama ben karnımın tam ortasında bazen sağ bazen solda batmalar hissediyorum. cızlıyor sanki.. göğüslerimde hassas. bunlar yumurtlama belirtiisde olabilir mi kafam karışık. sizlerden yaşadığınız ya da bildiğiniz en erken gebelik belirtilerini öğrenmek istiyorum gereksiz umutlanmamak adına. teşekkür ederim...
canım benim belirtiler için henüz çok erken bi de diğer arkadaşların da dediği gibi herkeste farklı olur.ben 7 haftalık hamileyim henüz.4 haftalıkken şüphelenmeye başladım.kasıklarımda üşütmekten de beter bir ağrı oldu.adetime 3 gün varken başladı.1 hafta kala da göğüslerim acımaya başlamıştı.göğsümdeki ağrı benim için çok belirleyici olmadı çünkü her ay aynı ağrıyı çekiyorum ben.ama adetim geçiktikçe göğüs ağrılarım şiddetini artırdı.uçları çok acımaya başladı.bence acele etme.çünkü eğer bebişin ordaysa ya kasıklarında yada göğsünde normal olmayan bir acıyla sana varlığını hissettirecektir zaten
Çok teşekkür ederim :) öyle yapıcam inşAllah acele etmicem her ay planlı bir şekilde çocuk çalışmalarına başlamadığımız halde arada gerçekleşen bu kazalar nedeniyle umutlanıyorum çünkü. beklediğim adetime 5 gün var. şuan sadece göğüslerim şiş ve batmalarım devam ediyor buda adet belirtisi olabilir. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşAllah...
sadece yumurtalık ağrısı belirtiden sayılr mı?
ya kızlar illa kasıklarda batmalar oluyomu?
bu batmalar çok aşırı bi batma hissimi yoksa hafif batmalarmı?
ya kızlar illa kasıklarda batmalar oluyomu?
bu batmalar çok aşırı bi batma hissimi yoksa hafif batmalarmı?
biz bu ay çok umutlu olduğumuz için eşimde meraklandı baya.
bu sabah iki tane gebelik testi almış.demin yaptım tek çizgi çıktı.biraz moralim bozuldu.adetime 4 gün daha var.4 gün sonra tekrar yapıcam bakalım
benimde beklediğim adetime 3 gün var canım. bende dayanamayıp sabah test yaptım koyu bir tek çizgi. olsun en azından çok yeşermesin umutlarımız. herzaman aksi bir ihtimalin olabileceğini bilelim, bu işe yaramış olsun bu testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?