How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

en erken gebelik belirtileriniz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ch35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhabe bende çok istiyorum bir bebişim olsun. iki buçuk aylık evliyim ve adetim 5 gün geçti test yapmaya korkuyorum ya değilse diye. İn
şallah RABBİM isteyen herkese nasip eder..

clooo nasil sabrediyosun kiz :53:,artik bi test yapsana :51:

Merhabalar 6 ay önce normal doğum yaptım,en erken belirtiler sürekli uyuma isteğiydi (bende öyle oldu:) birde karnımda sürekli adet olacakmış hissi vardı,ama belli zaman sonra geçti.

clooo nasil sabrediyosun kiz :53:,artik bi test yapsana :51:

bilmiyorum ama ya yoksa diye korkuyorum.. bazı aylarda adet geçikmesi yaşıyorum zaten ama buda onlardan birimi acaba diyorum.. ama çok merak ediyorum acıkcası

bilmiyorum ama ya yoksa diye korkuyorum.. bazı aylarda adet geçikmesi yaşıyorum zaten ama buda onlardan birimi acaba diyorum.. ama çok merak ediyorum acıkcası

canim benim en azindan bi test yapki ne oldugunu ögren belki kistte olusmus olabilir.en azindan tedbirini alirsin.bilinmemezlik bence daha kötü...

Arkadaşlar benm adetim 2gün geçti.Forumu sürekli olarak takip ediyorum..Sürekli su gibi akıntım var,bu sabah baktım göğüs uçlarım büyümüş ve sertleşmiş.Biraz da mide bulantım var ama bunlar psikolojik mi yoksa hamilemiyim anlamadım.Ve 2 aydır divina ile adet olmuştum bu ay kullanmadım adetim gecikti:((neden acabaaaa???

Arkadaşlar benm adetim 2gün geçti.Forumu sürekli olarak takip ediyorum..Sürekli su gibi akıntım var,bu sabah baktım göğüs uçlarım büyümüş ve sertleşmiş.Biraz da mide bulantım var ama bunlar psikolojik mi yoksa hamilemiyim anlamadım.Ve 2 aydır divina ile adet olmuştum bu ay kullanmadım adetim gecikti:((neden acabaaaa???

herkese ayni cevabi yazmak zorunda kaliyorum ama canim benim adet günün gecmis bi test yapki neden oldugu ortaya ciksin demi ama.:34:insaallah yavrun seninledir...:16:

Son düzenleme:
Bugun test yaptim. Adetime 4gun var negatif cikti :(((( bu ay olmadi seneye birakicam bu isi galiba.

merhabalar arkadaşlar. en son 13 eylülde adet gördüm ve eşimle 23 eylülde korunmasız bir ilişkimiz oldu . internetten baktığım kadarıyla bu süre içerisinde belirtiler oluşmazmış ama ben karnımın tam ortasında bazen sağ bazen solda batmalar hissediyorum. cızlıyor sanki.. göğüslerimde hassas. bunlar yumurtlama belirtiisde olabilir mi kafam karışık. sizlerden yaşadığınız ya da bildiğiniz en erken gebelik belirtilerini öğrenmek istiyorum gereksiz umutlanmamak adına. teşekkür ederim...

hayırlısı işallah. benm ilkinde kasıkta batmalar oldu tek belirti buydu ikincisinde adet sancısı gibi doğum sancısı gibi kasılmalar oldu kasıkta batma olmadı bide normal akıntı olur ya onun rengi sarıya döndü o kadar başka belirti olmadı

bayanlar bugün gebelik testi yaptım aradan yarım saat gecti ikinci çizgi gözle görülür şekilde belirdi sonra koştur koştur kan testi 1,06 cıktı hemşire riskli 0,99 altındakiler gebelik yokdiyoruz dedi sizce hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bayanlar bugün gebelik testi yaptım aradan yarım saat gecti ikinci çizgi gözle görülür şekilde belirdi sonra koştur koştur kan testi 1,06 cıktı hemşire riskli 0,99 altındakiler gebelik yokdiyoruz dedi sizce hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim bildigim kadariyla idrar testinde 5 dk sonrasi gecersiz diye biliyorum üzerindede yazar zaten.kan testine gelince 5 ten yukarinda gebelik olusuyor diye biliyorum...regl günün geldimi yoksa erkenden mi yaptin testlerini...

adetime 4 gün var ikinci gebelik testini yaptım ondada silik cizgi cıktı tekrar yani varsada 3-4 günlük hemşirede öle söleyince acabada kaldım

adetime 4 gün var ikinci gebelik testini yaptım ondada silik cizgi cıktı tekrar yani varsada 3-4 günlük hemşirede öle söleyince acabada kaldım

testi yaptiginda hemen cizgi ciktiysa silikte olsa hamilelik var demektir,bence biraz daha bekle regl gününde yada gecince yeniden sabah idrari ile testi tekrardan yap yada kan testi yaptir... insaallah hamilesindir...:16:

inş hamileyimdir yoksa tek çare tüp bebek biliyorum oda tabi olursa deliler gibi gebelik testi yapıyorum yarım saatte bir ikinci cizgi 10 dakaya yakın beliriyor bende anlamadım valla sanırım serap görüyorum kendimi avutuyorım

cevaplarınız için teşekkür ederim sanırım beklemekten başka seçenek yok. aslında planladığımız birşeyde değildi ama istiyormuşum.. beklediğim adetime 9 gün var. kasıklarımda aynı sancılar devam ediyor. sabretmem lazım bu merakı yenip. eğer adet görürsemde yazacağımki belirtiler nekadar üçkağıtçıymış diye :)

benimde 8 günüm kaldı.adetime 5 gün kala idrar testi yapsam,olumlu yada olumsuz kesin sonuç çıkarmı

polikistikoverliyim sevgilim evlendikten sonra hemen bebek istiyor ama ben tedavi olmadan zor olacağını bildiğim için folik asit falan içmeden işi şansa bırakarak hamile kalmak istemiyorum. doktora danıştım eşime çaktırmadan nasıl korunurum diye bence hiç korunma dedi :s yani her gelen pco luya umut vereceklerine daha evlenmemiş birinin bile hayalleriyle oynayabiliyorlar :s
şimdi burada "yiyecek ekmeği varsa.." cümlesini görünce çok duygulandım :s bebeklerinizin, çocuklarınızın kıymetini bilin :(

sürekli adet düzensizliğiniz varsa 2 ay ilaç kullanmayla düzelmez. uzun süre bile kullansanız ilacı bırakınca regl erken ya da geç başlayabilir. hamile değilseniz adetleriniz çok gecikiyorsa bunun için ayrı bir tedavi gerekebilir. akıntı için de hamile değilseniz bile doktora görünün bence :s

kızlar göğüslerim aştı kendini atlet bile acıtıyo sağımdan soluma dönerken bile acıyo anlatamam size ve derisi de incelmiş gibi ve kahverengi kısmı da böyle parlak ince. adet sancısı gibi ağrı var karnıma ve bacaklarıma yayılan ve bata da son 8 gün..

sürekli adet düzensizliğiniz varsa 2 ay ilaç kullanmayla düzelmez. uzun süre bile kullansanız ilacı bırakınca regl erken ya da geç başlayabilir. hamile değilseniz adetleriniz çok gecikiyorsa bunun için ayrı bir tedavi gerekebilir. akıntı için de hamile değilseniz bile doktora görünün bence :s

Benim adet düzensizliğim yoktu tmayıs ayında babam vefat etti ve o zmn dengeler deişti.2 ay adet olamadım doktora gttim onun tedavisi doğrultusunda ilacı braktıktan sonra 3 ay deneme süresi verdi bebek için bakalım hayırlısı artık:)Daha önce de yasmin kullandım bıraktıktan sonra herşey yolundaydı yani.

Back