How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

en erken gebelik belirtileriniz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ch35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ch35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
82
1
36
Niğde
merhabalar arkadaşlar. en son 13 eylülde adet gördüm ve eşimle 23 eylülde korunmasız bir ilişkimiz oldu . internetten baktığım kadarıyla bu süre içerisinde belirtiler oluşmazmış ama ben karnımın tam ortasında bazen sağ bazen solda batmalar hissediyorum. cızlıyor sanki.. göğüslerimde hassas. bunlar yumurtlama belirtiisde olabilir mi kafam karışık. sizlerden yaşadığınız ya da bildiğiniz en erken gebelik belirtilerini öğrenmek istiyorum gereksiz umutlanmamak adına. teşekkür ederim...

merhabalar arkadaşlar. en son 13 eylülde adet gördüm ve eşimle 23 eylülde korunmasız bir ilişkimiz oldu . internetten baktığım kadarıyla bu süre içerisinde belirtiler oluşmazmış ama ben karnımın tam ortasında bazen sağ bazen solda batmalar hissediyorum. cızlıyor sanki.. göğüslerimde hassas. bunlar yumurtlama belirtiisde olabilir mi kafam karışık. sizlerden yaşadığınız ya da bildiğiniz en erken gebelik belirtilerini öğrenmek istiyorum gereksiz umutlanmamak adına. teşekkür ederim...

valla canim benim simdi hepimiz degisik seyler söyleyecegiz,cünkü herkesin belirtileri kendisine özgü,bazen hic belirtisi olmadan da hamile kaldigini ögrenen var ,mesala benim üc hamilerimdede ilk olarak gögüslerimde sislik ve alt tarafinda agrilar olmustu.cok azda hafif bir sekilde kasiklarimda agrilar olusmustu.ama yinede sen belirtilere cok fazla takilma,cünkü hayal kirikligi yasana biliniyor. en iyisi mi beklenen regl günün gelince yada bi kac gün sonrasin da test yap...

teşekkür ederim aslında mantığımda bunları söylüyor ama ilk bu derecede şüphe duyduğum ilişkimiz olunca da hevesleniyorum çünkü tamda yumurtlama günümde, adetten sonra eğer 11. günümde yumurtladıysam tabi.

herkesin belirtileri kendine özgü evet haklısınız... ama yinede bilmek istiyor insan belirtileri :)

teşekkür ederim aslında mantığımda bunları söylüyor ama ilk bu derecede şüphe duyduğum ilişkimiz olunca da hevesleniyorum çünkü tamda yumurtlama günümde, adetten sonra eğer 11. günümde yumurtladıysam tabi.

herkesin belirtileri kendine özgü evet haklısınız... ama yinede bilmek istiyor insan belirtileri :)

insaallah yavruna kavusursun,rabbim kimseleri evlatsiz birakmasin:50::16:

canım bunları ben de merak ediyorum şimdiden düşünmek erken belki ama işte sabırsızlık oluyor ister istemez...

ben adetimden 8 gün geçtikten sonra belirtileri görmeye başladım önce göğüslerim şişmişti v ağrıyordu zaten midem hiç bulanmadı halada bulanmıyor yani karın batması ağrılar vs. bunlar her zaman olan şeyler mide bulantısınıda beklememek lazım benim hiç öyle bir sorunum olmadı en iyisi 1 hafta geçmesini bekle sonra evde bi test yap

bence belirti olayı fasa fiso valla hamilelerden kime sorsam bende belirti olmadı diyo ben internetten okuyup okuyup şartlanıyorum psikolojik olarak belirti çıkıyo ortaya. ama bi görünüp bi kayboluyolar ne hikmetse. gerçi göğüslerim hiç şişmezdi benim hiç bir adetimde de yumurtlama dnemimde de. bu ay atlet bile acıtıyo. :52:

canım ben 6 haftalık hamişim. illa olsun olsun da dememiştik, olmasın deyip de korunmamıştık. en erken belirtim henüz adetime 1 hafta falan varken sürekli uyku hali ve abartılı iştahımdı. tabi o zaman pek de farkında değildim :) ben tembelleştim oburluk ediyorum diye düşünmüştüm :) şu anda ise uyku halim devam ediyor, iştah azaldı, bulantılarım, kusmalarım var. düşük tehlikesi olduğu için de şu an için yatak istirahatindeyim. allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişler versin

kaç aydır korunmasız ilişki fakat sonuç hüsran:(kırmızılar....artık korunuyorum bıktım çünkü heray olcakmı olmıcakmı düşüncelerden.her ay bende de hamilelik şüpheleri oluyodu mide bulantısı,halsizlik,sürekli uyuma isteği ama piskolojik olduğuna inandım artık regliniz geçene kadar kafanızda büyütmeyin derim belirtileri.streste etkiliyo hamile kalma şansını:((

canım ben 6 haftalık hamişim. illa olsun olsun da dememiştik, olmasın deyip de korunmamıştık. en erken belirtim henüz adetime 1 hafta falan varken sürekli uyku hali ve abartılı iştahımdı. tabi o zaman pek de farkında değildim :) ben tembelleştim oburluk ediyorum diye düşünmüştüm :) şu anda ise uyku halim devam ediyor, iştah azaldı, bulantılarım, kusmalarım var. düşük tehlikesi olduğu için de şu an için yatak istirahatindeyim. allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişler versin

Valla en güzeli senin yaptigin zaten oluruna birakinca bebek daha cabuk geliyor.:52:. hamileligin hayirli ugurlu olsun.:16::16: kendine cok dikkat et....

kaç aydır korunmasız ilişki fakat sonuç hüsran:(kırmızılar....artık korunuyorum bıktım çünkü heray olcakmı olmıcakmı düşüncelerden.her ay bende de hamilelik şüpheleri oluyodu mide bulantısı,halsizlik,sürekli uyuma isteği ama piskolojik olduğuna inandım artık regliniz geçene kadar kafanızda büyütmeyin derim belirtileri.streste etkiliyo hamile kalma şansını:((

dogru söylüyosun...:34:

Valla en güzeli senin yaptigin zaten oluruna birakinca bebek daha cabuk geliyor.:52:. hamileligin hayirli ugurlu olsun.:16::16: kendine cok dikkat et....

aynen dediğin gibi canım :) 4 aylık evliyim ve sadece ilk ay korunduk. sonra düşündük yaşımız da çok küçük değil (ben 28, eşim 32 yaşında), birbirimizi de uzun süredir tanıyoruz neyi bekleyeceğiz dedik ve korunmayı bıraktık. rabbim nasip etti, inşallah sıkıntılı dönemi de atlatır hayırlısıyla kucağımıza alırız ;)

aynen dediğin gibi canım :) 4 aylık evliyim ve sadece ilk ay korunduk. sonra düşündük yaşımız da çok küçük değil (ben 28, eşim 32 yaşında), birbirimizi de uzun süredir tanıyoruz neyi bekleyeceğiz dedik ve korunmayı bıraktık. rabbim nasip etti, inşallah sıkıntılı dönemi de atlatır hayırlısıyla kucağımıza alırız ;)

rabbimin yardimiylada insaallah atlatirsin:16::16: yiyecek ekmegi varsa zaten ne olursa olsun yavruna kavusursun hic merak etme :54:....

evt bebislerimiz nerde kaldı çabuk gelsinler :16: :16:

rabbim tamamına erdırsın hiç bir iş yapma benimde ilk hamileligimin 5. haftasında düşük tehlikem vardı banada doktor dinlen dedi ama evde kimse olmayınca mecbur onu yapiyim bunu yapiyim dedım ve sonunda bebeğım beni terk etti sen sadece bebeğini düşün dunyayi sel bassa umrunda olmasın eşinlede ilişkiye girme üçüncü ayı görene kadar ALLAH kimsenın bebeğinden ayırmasın o kadar acı verirki hele dişarida küçük bebeklerı gördügünde o kadar kötü oluyorki insan erkek pek anlamaz ertesi gün unutur o yuzden ilk sıraya bebeğini koy...

arkadaşlar merhabe bende çok istiyorum bir bebişim olsun. iki buçuk aylık evliyim ve adetim 5 gün geçti test yapmaya korkuyorum ya değilse diye. İn
şallah RABBİM isteyen herkese nasip eder..

Back