- 21 Şubat 2019
- 399
- 433
- 23
- 31
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
AMin inşallah canım sağolasınAminnnCok sagol cidden en onemli dua bu. Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin dualarimdasiniz
Beklemedeyim hayırlısıyla yükselir inşallahBekle bi bakalım değer yğkselir inş olmazsın
Yaaa çok sevindim gerçektennnBen 3 yildir ugrasiyorum ve hamile kalirsam kizlari bilgilendiricem diye soz verdim kendime. Kizlar ben 4 gun kala hiss ettim cok usumemden. Ve fazla uykum gelmesinden. Testim pozitif cikti ama soluk. Sonra meme ve uclari hafif agriyordu . Yuruyunce bile agri geliyodu bazen. Adetim 3 gun gectikten sonra tekrar yaptim 2 tane kipkirmizi cizgi. Allah heepinize nasip etsin inshallah ❤
Kizlaaaarrr dayanamayip yaptim testiiiiii. Dakikasinda cift cizgi olduuu. Bir kurtajim oldugu icin acikcasi cook sevinsem de kendimi frenliyorum suan pazartesi hemen kan vericemLutfen bana dua edin bu gebeligim saglikli ilerlesin de artik bebegimi kucagima alabiliyim Allah dileyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah. Hepimizz çift cizgiler gorelimmm.
Canimm cok tesekkur ederim.Valla neler neler yaptim say say bitmezki. Ben isvecte yasiyorum 1 yil bisey yapamadim. Sonra Azerbaycana ulkeme donunce tedaviye basladim ara vererek. Sonda subat ve mart ayi asilama yaptik tutmadi. Nisandada yaptirip yeniden Isvece evime donmek istiyorduk. Doktor bu ay hic umudum yok yapmayalim bosuna paraniz gidecek dediYaaa çok sevindim gerçektennnAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok teşekkür ederiz bu güzel haberini bizimle paylaştığın için. 3 senedir uğrasıyorum yazmıssın tedaviylemi oldu nasıl bi yol izlediniz anlatırmısın ?
tebriklerrrr canımmm allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına
Ya sen deneyimlisin bir sey sormak istiyorumEn büyük belirtim daha önce olmayan sarı akıntı ve adete 5 gün kala kadar başlayan göğüs uçlarımda değişim. Akıntının o zaman hamile olduğum için olduğunu bilmiyordum ama göğüslerim değişince aaaa olabilir mi ki acaba demiştim :)
Hayırlı olsun canım tebrik ederim :) şimdi mesela şöyle ki, benim adet tarihime göre 16+1 ama ultrasona göre 15+1iz şu an. Sen adet tarihine göre hesapla benim en başta 2 hafta geriden geliyordu sonra 1 haftaya düştü bu gayet normal. Kasık ağrısı da çook normal içinde minik bir fasulye var çünkü :)Ya sen deneyimlisin bir sey sormak istiyorumben henuz yeni çift cizgiyi gordum cok sukur. Son adetin ilk gununu baz alinca 4 haftalik gozukuyor. Beta degerine gore mi kac haftalik oldugu anlasiliyo yoksa son adet mi baz aliniyo acaba? Bir de kasik agrisi normal mi?
benim bata 10 gün var erken gebelik ne zaman yapmalıyım ? bide hiç bir ay olmadığı gibi bu ay acayip göğüs hassasiyeti var
Hayırlı olsun canım tebrik ederim :) şimdi mesela şöyle ki, benim adet tarihime göre 16+1 ama ultrasona göre 15+1iz şu an. Sen adet tarihine göre hesapla benim en başta 2 hafta geriden geliyordu sonra 1 haftaya düştü bu gayet normal. Kasık ağrısı da çook normal içinde minik bir fasulye var çünkü :)
Aminn canım sağol güzel haberlerle gel inşallah yazarsın buraya daAy cok tesekkur ederimmm. Yarin saglik ocaginda kan verip hemen doktora gidecegim. Hapsursam bile batiyor resmen kasigima bi'seyAllah bagislasin senin kuzunu da
Hayırlı olsun canım tebrik ederim :) şimdi mesela şöyle ki, benim adet tarihime göre 16+1 ama ultrasona göre 15+1iz şu an. Sen adet tarihine göre hesapla benim en başta 2 hafta geriden geliyordu sonra 1 haftaya düştü bu gayet normal. Kasık ağrısı da çook normal içinde minik bir fasulye var çünkü :)
Buyuk ihtimal bir önceki kimyasal gebelikmis. Sessiz dusuk deniyor cogu kadin yasiyo ama adet olduk zannediyoruz. Sana tavsiyem adet gununun gecmesini bekle.Herkese merhaba bende takip ediyordum siteyi ama yeni üye oldum bende erken gebelik testiyle adetimden 4 gün önce öğrenmiştim hamileligimi. Hemde arkadaşımin bebeğinin fotoğraflarını görünce bir yapayim nolçak diye tesadüfen öğrenmiştim ama öğrendikten 8 gün sonra düştü. Şimdi yine bekliyorum yarın 5 gün kaliyo tek belirtim hafif kasık ağrısı 4-5 günce başladı bu diyorum yarın yapayım bi diyorum kalsın napcagimi bilemedim
Buyuk ihtimal bir önceki kimyasal gebelikmis. Sessiz dusuk deniyor cogu kadin yasiyo ama adet olduk zannediyoruz. Sana tavsiyem adet gununun gecmesini bekle.
[/QUOTEediğiniz gibi büyük ihtimal kimyasaldi. Öğrendikten sonra kan verdim 34 çıkmıştı değeri. Bu ay yumurtlama zamanini degerlendirince insan merak edip duruyo ben bekliyim en iyisi teşekkürler
Buyuk ihtimal bir önceki kimyasal gebelikmis. Sessiz dusuk deniyor cogu kadin yasiyo ama adet olduk zannediyoruz. Sana tavsiyem adet gununun gecmesini bekle.
Doktor bütün tahlillerimi yaptı. Rahim filmi çekildi sorun yok dedi. Sadece kilo vermen gerek dedi. Ben de 12 kiloya kadar verdim. Doktor folik asit ve diyabet ilacı verdi. Rahim filminden sonraki ayda hamile kaldım.nasıl hamile kaldınız?
herkes rahim filminden sonra kaldım diyorDoktor bütün tahlillerimi yaptı. Rahim filmi çekildi sorun yok dedi. Sadece kilo vermen gerek dedi. Ben de 12 kiloya kadar verdim. Doktor folik asit ve diyabet ilacı verdi. Rahim filminden sonraki ayda hamile kaldım.
Rahim flimini narkozlumu çektirdiniz ? Sonuç ne çıkmıstı ve ağrınız oldumuDoktor bütün tahlillerimi yaptı. Rahim filmi çekildi sorun yok dedi. Sadece kilo vermen gerek dedi. Ben de 12 kiloya kadar verdim. Doktor folik asit ve diyabet ilacı verdi. Rahim filminden sonraki ayda hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?