• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en erken gebelik belirtileri nelerdir?

BEGGUM

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
18
4
286
34
Hatay
Kızlar benim adetime 4 gün kaldı. Sağ ve sol kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor ve ağrısı bacaklarıma kadar vuruyor. Bi de kasık altımda bazen bişeyler kayıyormuş gibi oluyor. Ara sıra da ağırlık hissi. Ümitlenmek istemiyorum ama bana yardım ederseniz sevinirim:)

Kızlar benim adetime 4 gün kaldı. Sağ ve sol kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor ve ağrısı bacaklarıma kadar vuruyor. Bi de kasık altımda bazen bişeyler kayıyormuş gibi oluyor. Ara sıra da ağırlık hissi. Ümitlenmek istemiyorum ama bana yardım ederseniz sevinirim:)
Canım ara ara batmalar bi belirti olabilir çünkü bendede oluyo bende 5-6 haftalık hamileyim ama digerleri icin erkn daha onları belirti olarak kabul etmemiz için sen bi erken sonuç veren gebelik testlerinden al yap baklım bi ona göre davranırsn en azndan...İnşallah hamilesindir...

Canım ara ara batmalar bi belirti olabilir çünkü bendede oluyo bende 5-6 haftalık hamileyim ama digerleri icin erkn daha onları belirti olarak kabul etmemiz için sen bi erken sonuç veren gebelik testlerinden al yap baklım bi ona göre davranırsn en azndan...İnşallah hamilesindir...
ilgin için çok teşekkür ederim yapıcam inşallah hamileyimdir :)

ilgin için çok teşekkür ederim yapıcam inşallah hamileyimdir :)
Yapınca sonucu yaz yine burdan ...Hayırlı haberler al inşallah...=)Birde ben adetime 7 gün varken o testlerle öğrendim senindr çıkar inşallah...

Merhaba ben de 1 ocakta adetim bitti tekrar 14 ocakta adet gordum adetten bi hafta önce karın sırt bel bacak ağrısı filan yaşadım goguslerde büyüme filan oldu normalde agrim filan olmaz lekeden bilirdim adet olduğumu ve gününden beş gün önce oldu ve iki gün kanama oldu üçüncü gün damla damla oldu acaba bu durum gebelik belirtisi olabilir mi

Ben de yeni üyelerden biriyim. Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Biz de eşimle bebek istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık. Ama ben polikistik over hastasıyım. Doktorum açıkça hemen hamile kalma olasığımın düşük olduğunu söyledi. Ama bu ay solumdan yumurtlayacağımı da söyledi kocaman bir yumurta gözüküyormuş. Yumurtlamamı hem idrar testiyle hem de doktorumun önerdiği tükürükle yumurtlama testiyle takip ettim. 5 ocakta adet olmuştum. 8. günde yani 13 ocakta idrarla yumurtlama testim çift çizgi çıktı. o gün ilişkiye girdik daha sonra gün aşırı ilişkiye girdik. Tükürük testi de tam yumurtlama zamanını gösteriyor. 16-17 ocakta tükürük testim pozitif çıktı. o günlerde de ilişkiye girdik. Tam yumurtladığım vakti iyi değerlendirdik yani. En son pazar günü ilişkiye girdik işte.. Dün kasıklarımdan aşağıya doğru kasılmalar vardı ağrı yapıyordu arada bir bıçak saplanıyor gibi sancılar tutuyordu bacağıma iniyordu. Sanki karnımın altı şiş gibi hissediyordum. Tuvaletim varmış gibi geliyordu. Ama bugün o kadar çok belirtim yok.. Sadece başım dönüyor.. Döllenme olma ihtimali yüksek aslında ama Allah ım izin verirse olur :) yorumlarınızı bekliyorum..

Kızlar meraba uzun zamandır bende yazdıklarınızı takıp edıyorum.8 aylık evlıyım 3 aydır bızde bebeğimiz olsun ıstıyorduk ılk ay doktora gıttım rutin muayne için ilkinde bir sorun yok dedi doktor 2.ay yumurtlamam olmamıstı.. doktor klomen ve iğne verdı bu ay kullandım yılbası gecesı adet olmustum adetimin 5.günü klomene başladım bes gün içtim daha sonra doktora gıttım çok iyi 2 tane yumurtlamam olmustu doktor ayın 14 unde çatlama iğnesi verdi iğde olduğumdan beri kasık agrılarım var bazen sancı gibi bazen kramplar gelıyor dun adet olmam gerekıyordu olmadım ama son bir kaç gündür sağ kasığımda batmalar oluyor bişiyler çekiliyorms gibi göğüs agrım yok fakat dün göğüs ucumda sızlamalar hissediyordm bilemiyorum belki psikolojik ama 3 gün önce idrar testi yaptım negatifti kan tahlili yapmak istemıyorum hemen cunku geçen ıkı ay yaptım negatif çıkıyordu bu seferde boşuna yapmıyayım diyorum sizce umutlanmalımıyım??

Back