Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ara ara batmalar bi belirti olabilir çünkü bendede oluyo bende 5-6 haftalık hamileyim ama digerleri icin erkn daha onları belirti olarak kabul etmemiz için sen bi erken sonuç veren gebelik testlerinden al yap baklım bi ona göre davranırsn en azndan...İnşallah hamilesindir...Kızlar benim adetime 4 gün kaldı. Sağ ve sol kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor ve ağrısı bacaklarıma kadar vuruyor. Bi de kasık altımda bazen bişeyler kayıyormuş gibi oluyor. Ara sıra da ağırlık hissi. Ümitlenmek istemiyorum ama bana yardım ederseniz sevinirim:)
ilgin için çok teşekkür ederim yapıcam inşallah hamileyimdir :)Canım ara ara batmalar bi belirti olabilir çünkü bendede oluyo bende 5-6 haftalık hamileyim ama digerleri icin erkn daha onları belirti olarak kabul etmemiz için sen bi erken sonuç veren gebelik testlerinden al yap baklım bi ona göre davranırsn en azndan...İnşallah hamilesindir...
Yapınca sonucu yaz yine burdan ...Hayırlı haberler al inşallah...=)Birde ben adetime 7 gün varken o testlerle öğrendim senindr çıkar inşallah...ilgin için çok teşekkür ederim yapıcam inşallah hamileyimdir :)