• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri? Annelerden bilgi alabilirmiyimm?

mysterywo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
2
0
1
Merhaba Bayanlar,

Adetim biteli 11 gün oldu ve nasipse bebek istiyoruz, son bir haftadır aşırı halsizlik, bacak ağrıları çekiyorum. Göğüslerime dokunamıyorum diyebilirim. Bunlar gebelik belirtileri olmak dışında da gelişebilir tabii ki ancak gebelik var ise de bunlar erken belirtiler olablir mi? Belirtilerin bu kadar erken başlaması beklenebilir mi? Bebeişlerini kucaklarına almış anneler bu konu hakkında aydınlatabilirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler:)

Canım ben çok erken farkettim hamile oldğumu nerden anladın dersen göğüs uçkarım çok acıyordu ve göğüslerim şişmişti.

Merhaba Bayanlar,

Adetim biteli 11 gün oldu ve nasipse bebek istiyoruz, son bir haftadır aşırı halsizlik, bacak ağrıları çekiyorum. Göğüslerime dokunamıyorum diyebilirim. Bunlar gebelik belirtileri olmak dışında da gelişebilir tabii ki ancak gebelik var ise de bunlar erken belirtiler olablir mi? Belirtilerin bu kadar erken başlaması beklenebilir mi? Bebeişlerini kucaklarına almış anneler bu konu hakkında aydınlatabilirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler:)
Test yaptınız mı ??? :) Durum nedir şuan

Peki ne zaman öğrendiniz bebişinizi :) Evde gebelik testi mi yaptınız bende de konu başındaki gibi belirtiler var ama emin olamıyorum insan çok merak ediyor :)
Canım ben 4 haftalıkken anlafım evde test yaptım 5 tlliklerden çok silik 2. Çizgi çıkyı ama bakınca zor görülüodu hemen hastaneye gidip kan trsti yaptırdık şimdi 5. Haftada

Canım ben 4 haftalıkken anlafım evde test yaptım 5 tlliklerden çok silik 2. Çizgi çıkyı ama bakınca zor görülüodu hemen hastaneye gidip kan trsti yaptırdık şimdi 5. Haftada
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Teşekkür ederim cevapların için :KK5:

Bende de bu belirtiler vardı ve bir hafta erken regl ile sona erdi :) İlginç olan adetim hep düzenlidir anlamadım hiç birşey:KK12:

2 gebelik geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ilkini hatırlamıyorum ama 2.sinde sadece göğüs hassasiyeti olmuştu başkada belirti olmadı.hem 7 ay isteyerek her ay belirti peşinde koşarak .sonraki ay kafamda soru işaretleri olmadan geçirdim kendimde belirti aramadan ve hamileydim.bende prolaktin yani süt hormonu yüksekliği vardı.hepinize cicili bicili bebekler inşallah

Back