En erken başlayan belirtiler

bence hamilelik ihtimalin düşük çünkü adetten hemen sonra değil bir hafta kadar sonra yumurtada gelişip çatlama oluyor ama adetim düzensiz diyorsan yumurtlama tarihinde düzensizdir o yüzden beklemem lazım die düşünüyorum,bulunduğun durumu bilemem ama bence hamişsende üzülme biz arayıpta bulamıyoruz bebeğimizi sen aramadan bulursan şükret bence...

Slm arkadaşlar ayın 28.de adet görmem gerekiyordu erken davranıp ayın 18 de test yaptımıştım negatif çıktı.Belim ve kasıklarım ara ara sancıyor gögüslerimde hafif agrı var,aşırı akıntım var ve sık sık idrara çıkıyorum.Bazende hiç yemedigim gıdaları canım istiyor.Turşu gibişakkıdı.
Lütfen bana yardımcı olun bunlar hamilelik belirtileri sayılır mı???*delikafadulden

Evet canım olabilir;ama en iyisi sen bir tane daha da test yaptırt.Çünkü idrardaki Beta HCG jormonu hamileliğin ilerledikçe kat ve kat artıyor. En güvenilir hamilelik testi de Kandaki Beta HCG ile belirleniyor.Hayırlısı olsun inşallah...

Merhaba canım benim de adet günüm 26 hazirandı ve ben hep düzensiz adet görüyorum.
Yni 26 haziran normal bir kadının adet döngüsüne göre idi.Fakat sat 30 mayıs ve ben sadece ve ilk kez bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi falan da olmadım.Ve benimde kasık sancılarım oluyordu ve merak ettim adet tarihimden 2 gün önce evde idrar testi yaptım ve negatif çıktı .Sonra tabi bekledim ama 28 haziran oldu ve hala kırmızılar gelmedi.
Ben yine bir umutla test yaptım evde ve sonuç pozitif.....
Hemen sonra kan testide yaptırıp durumu kesinleştirdim...
Bence sen testi erken yapmışsın tekrar dene cnm opuyorumnanaktan
Belirtilerin hamişsin gibiiiiiiiiiiii :lepi::lepi::lepi:

ayyy ne güzel haber bunlar böyle tebrik ederim. allah sag salim kucagınıza almayı nasip etsin.

benimde 28inde olmam gerekiyordu. ama olamadım her sabah adet sancısıylauyanıyorum bu sabah kesin diyorum yok.
ve bu gün sıcak sıcak bişeyler aktı. hah şimdi oldum dedim bi baktım şeffaf akıntı:1shok:
yarın sabah idrar testi yapıcam. benim içinde dua edin
hayırlısıyla olsun kızlar yaaaakaydirigubbakcemile

aynen bende berrakcım,hatta bu sabah belim filan ağrıdı tamam dedim ama yok..sat 1 haziran ama adetlerim düzensiz,birde doktor pko var demişti geçen ay sende,oyüzden pek umudum yok ama yinede acaba diyorumm:ecrin_bebek:test yapmaktan sıkıldım,bekliyorum sadecemirmirmirmir

Berrakcım teşekkürler , darısı isteyen herkesin başınaaaaaaaaa
Bence sende beklemeden hemen bi test yap evde varsa hemen çıkar
İnşallah hamişsindir çünkü hamileykende o şeffaf akıntı ve adet olacakmışsın gibi ağrılar oluyor... :Saruboceq::Saruboceq:

canım yaa inşallah!!!!!!
yarın sabah yapıcam bugün eczaneye gittim. gebelik testi var mı dedim var efendim 1 tane di mi diyip adam hemen tezgaha çıkardı ben yok 5 tane diyince aptallaştı suratıma bi bakışı vardıdelikafadulden belki yoksa bebiş diger ayada kullanırım dedim git gel eczaneye sinir oluyorum böyle toptan daha iyi:dance:
inş. gerek kalmaz yarın sabah hepsini atarım:Saruboceq:
dua edin kızlarrr...
isteyen herkes kavuşsun inş.
senin gibi bebek bekleyenlerde sag salim alsınlar kucaklarına:Saruboceq:
amin

ya kızlar bende en son 20 haziranda adet oldum adetim geçince başladık şuan adet olmama 18 gün var ama adetimden önce öğrenebilirmiyimki acaba adet gecikmesinden başka ne gb belirtiler olur ki herkeste aynımı olur ben bi kaç gündür acayip uyku halindeyim baş ağrısı var birazda ama baş ağrısı çok uyumaktanda olabilir kafamçokkarıştı

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun süredir bu forumu takip ediyorum çok süper bir site bu arada benimde adettimin yarın olması gerekiyor dayanamayıp 4 gün öncesi test yaptım ama çıkmadı ertesi gün ve dün yine test yaptım silik bir çizgi belirdi acaba hamişmiyim bilemiyorum belirtilerim var ama eminde olamıyorum :bbo:

kardelen_cicegi ben de uzun süredir takip ediyorum bu siteyi ama yeni katılabildim. inşallah hamişsindir. Az da olsa silik çıktıysa umutlanmakta haklısın. daha hassas erken gebelik testleri var 18 Tl civarında bence ondan al ve tekrar dene. ikinci çizgi net çıkarsa göğsünü gere gere kan testine gidip kaç haftalık olduğunu öğrenirsin. bu arada belirtilerini de yazar mısın canım.

kardelen_cicegi ben de uzun süredir takip ediyorum bu siteyi ama yeni katılabildim. inşallah hamişsindir. Az da olsa silik çıktıysa umutlanmakta haklısın. daha hassas erken gebelik testleri var 18 Tl civarında bence ondan al ve tekrar dene. ikinci çizgi net çıkarsa göğsünü gere gere kan testine gidip kaç haftalık olduğunu öğrenirsin. bu arada belirtilerini de yazar mısın canım.

ben de hamiş olduğumu dün öğrendim arkadaşlar :CüvCüv:belirtilerim göğüslerim şişti,uyku halim oldu ve devam ediyo,kasık ağrısı ve kasıkta şişme bi de 3 gündür gözlerim de kararma vardı sanki tansiyon düşer gibi böyle yani.....opuyorumnanaktan

bugün adet günüm hala olmadım test yapmaya cesaret edemiyorum biraz daha bekleyeyim diyorum ilk belirtim kasıklarımda sancı oldu daha sonra mide bulantılarım ve uykuya eğilim başladı şimdilerde ise baş dönmesi ve bel ağrım çok fazla hasta olacakmışım gibi geliyor ama bekliyorum bakalım hayırlısı

bende hamile olduğumu yeni öğrendim
bendeki belirtileri
bel agrısı halsizlik uykuya doyamama
ve kasık agrıları.
şuan bile belimde agrı var.

ben dokrura gittiğimde
doktur çubuk testleri gününüz geçtikten sonra yapmak gerekirmiş
bence buğün olmazsan yarın yap derim.
belli eder kendini.

Canım hamile olabilirsin...

göğüsler şişiyorsa geriliyorsa ve kahverengi kısım büyümüşse hamile olabilirsin ateşini ölçebilirsin ben öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…