merhabalar arkadaşlar benim size bir sorum olacak bu ay adet dönemim bittiğinin ertesi günü eşimle birlikte olduk biz korunmuyoruz eşim dışarı boşalıyor ancak bu sefer içime kaçtı azcık ve adetim çok düznsiz tarih tutamıyorum yani olmam gereken tarihten 15 gün adar geçtikten sonra regl oluyorum diyebilirim sizce hamile kalmış olabilir miyim?adet dönemime daha çok var eğer hamile kaldıysam bunu ilk nasıl anlarım test yapmalımıyım yoksa adetim eni sonu yine gelicek die beklemelimiyim yeni evliyim pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar ail cvp bekliyorum.
Slm arkadaşlar ayın 28.de adet görmem gerekiyordu erken davranıp ayın 18 de test yaptımıştım negatif çıktı.Belim ve kasıklarım ara ara sancıyor gögüslerimde hafif agrı var,aşırı akıntım var ve sık sık idrara çıkıyorum.Bazende hiç yemedigim gıdaları canım istiyor.Turşu gibişakkıdı.
Lütfen bana yardımcı olun bunlar hamilelik belirtileri sayılır mı???*delikafadulden
Slm arkadaşlar ayın 28.de adet görmem gerekiyordu erken davranıp ayın 18 de test yaptımıştım negatif çıktı.Belim ve kasıklarım ara ara sancıyor gögüslerimde hafif agrı var,aşırı akıntım var ve sık sık idrara çıkıyorum.Bazende hiç yemedigim gıdaları canım istiyor.Turşu gibişakkıdı.
Lütfen bana yardımcı olun bunlar hamilelik belirtileri sayılır mı???*delikafadulden
Merhaba canım benim de adet günüm 26 hazirandı ve ben hep düzensiz adet görüyorum.
Yni 26 haziran normal bir kadının adet döngüsüne göre idi.Fakat sat 30 mayıs ve ben sadece ve ilk kez bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi falan da olmadım.Ve benimde kasık sancılarım oluyordu ve merak ettim adet tarihimden 2 gün önce evde idrar testi yaptım ve negatif çıktı .Sonra tabi bekledim ama 28 haziran oldu ve hala kırmızılar gelmedi.
Ben yine bir umutla test yaptım evde ve sonuç pozitif.....
Hemen sonra kan testide yaptırıp durumu kesinleştirdim...
Bence sen testi erken yapmışsın tekrar dene cnm opuyorumnanaktan
Belirtilerin hamişsin gibiiiiiiiiiiii :lepi::lepi::lepi:
Berrakcım teşekkürler , darısı isteyen herkesin başınaaaaaaaaa
Bence sende beklemeden hemen bi test yap evde varsa hemen çıkar
İnşallah hamişsindir çünkü hamileykende o şeffaf akıntı ve adet olacakmışsın gibi ağrılar oluyor... :Saruboceq::Saruboceq:
kardelen_cicegi ben de uzun süredir takip ediyorum bu siteyi ama yeni katılabildim. inşallah hamişsindir. Az da olsa silik çıktıysa umutlanmakta haklısın. daha hassas erken gebelik testleri var 18 Tl civarında bence ondan al ve tekrar dene. ikinci çizgi net çıkarsa göğsünü gere gere kan testine gidip kaç haftalık olduğunu öğrenirsin. bu arada belirtilerini de yazar mısın canım.
bugün adet günüm hala olmadım test yapmaya cesaret edemiyorum biraz daha bekleyeyim diyorum ilk belirtim kasıklarımda sancı oldu daha sonra mide bulantılarım ve uykuya eğilim başladı şimdilerde ise baş dönmesi ve bel ağrım çok fazla hasta olacakmışım gibi geliyor ama bekliyorum bakalım hayırlısı
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun süredir bu forumu takip ediyorum çok süper bir site bu arada benimde adettimin yarın olması gerekiyor dayanamayıp 4 gün öncesi test yaptım ama çıkmadı ertesi gün ve dün yine test yaptım silik bir çizgi belirdi acaba hamişmiyim bilemiyorum belirtilerim var ama eminde olamıyorum :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?