Mrb arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum, tüm yazdıklarınızı defalarca okudum.Benim de reglim 2 gün geçti ama ben ne reglime ait ne de hamileliğe ait hiç bişey hissetmiyorum.Bu arada reglim hiç gecikmezdi.Sadece dikkatimi çeken birkaç bişey oldu.Göğüslerim çok şişti,uçları koyulaştı ama acıma veya hassasiyet yok.Bel ağrım sürekli var ve 5 dk.da bir wc'ye gidiyorum.Bir de dün gece sol kasığımda bir anda (çok kısa bir süre) batma oldu.Normalde çok fazla uyurum ama 4-5 gündür çok sık uyanıyorum...Yorumunuz nedir?
Veya hamile olan arkadaşlar siz de böyle şeyler yaşadınız mı???
arkadaşlar adetimi 2,3gün gecti şimdi idrar test,i alıcam cıkarmı acaba acil cvp
Selam arkadaşlar
Benimde adet günüm 26 hazirandı ama hala olmadım ve testte yapmadım
Çünkü heray test yapmaktan ve negatif sonucu görmekten sıkıldım artık
Hem benim adetlerim aşırı düzensiz onun için bayağı daha beklemem gerekiyor
Bu arada sık idrara çıkma ve kasık sancısı yaşıyorum
Ya birde çok gaz oldum ben , 1 sene önce de hamile kalmıştım ama 9. haftada bebişim karnımda öldü ve kürtajla alındı.
O zamanda gaz problemim vardı
inşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz
merhaba kızlar.2 gece yatarken arka arkaya kasığıma sanki bıçak sapladılar. ben de sevindirik oldum hamilelik belirtisi diye. ama sonra piskolojik de olabilir diye düşündüm. ama daha önce hiç öyle birşey yaşamamıştım. ama bir daha arkası gelmedi.
bugün de az önce okuldan gelince ovulasyon testi yaptım çift çizgi
ama yine de sevinmek için çok erken diye düşünüyorum. çünkü daha geçen pazartesi yumurtlama günümdü. bu kadar kısa sürede belli olmaz herhalde.
ayrıca bebeği olan bir arkadaşıma sordum kasık batması olayını. o da bende de oldu dedi. bebek yerleşirken olurmuş ve sadece bir kaç defa. devamlı olmaz dedi içime su serpti. ben de saplamalar kesilince umudumu yitirmiştim.
ama yine de günüm 2-3 gün yaklaşmadan net belli olmaz herhalde.bekleyeceğiz 9 temmuza kadar. 4-5 temmuz gibi bir test yaparım belki ama burda okudklarıma göre çoğu kişi gününde yapsa bile negatif görüyormuş baştan. elimde iki test var. birini dayanamam yaparım gibime geliyor. ama şu an çok erken.
şimdi merakla günlerin geçmesini bekliyorum.
merhaba kızlar biri bana cvp versin lütfen aynı şeyleri yaşayan varmı.adetim31.gün oldu ama idrarımın kokusunda degişme var ve sol tarafımda iğne batması gigi ağrılar oluyo acaba hamile olabilirmiyim lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?