- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Alla alla izin yokkkkkellemeyin bebemi bakiim
megim benımmmm beeeee aslan megim kaplan megımmmm sende olmasan dınamıt patlatıp havaya ucurcaklar benı
Ablam biz mevlütü 2 kişilik yapalım
Bana bakınnnn80 senelik kankalık mankalık annamam fena olur uzak durun bebişimden
Hehhehehe kazen abi cok sinirlenmişti alay konusu oldugu icinMevlüt şekerinide meg alsın bari
Haydaaaa olaya bak
Nevreste helvayı bol kavur annem, arkasından mevlüt okutacaklarımız çoğalıyorAblam biz mevlütü 2 kişilik yapalım
cok sukur munecım aklın yolu bırdır evet lıstedekıler cok kalabalık ama neyse artık bı yolunu bulup sıteden toplu tahlıye yaparızNevreste helvayı bol kavur annem, arkasından mevlüt okutacaklarımız çoğalıyor
Hehhehehe kazen abi cok sinirlenmişti alay konusu oldugu icin15e yaknı üye ban yedi ahahahah
Nevreste helvayı bol kavur annem, arkasından mevlüt okutacaklarımız çoğalıyor
cok sukur munecım aklın yolu bırdır evet lıstedekıler cok kalabalık ama neyse artık bı yolunu bulup sıteden toplu tahlıye yaparız
isim vermışmi ?yooooo bencede sızden bahsedıyo kalabalıksınız cunkuAyvayı yemişlerrr yani hahahahhaaa
Etti 2 müdürüm tolinin hesaplarını biliyormusun,senide siteden attıracakmış kendi admin olcakmış
Yafruuu balam müdürüm sana ve megime diyorr helvalar 2 olsun diye
Yaktim seniiiiiiii !Huy Meselesi @pinkstrap @Efser @adra HanimKelesimiGetir @EnHarbiKiz Nevreste bu kişileri papua yenıgıneye (oranın nere oldugunu anladın sen) yollarsan oyum sana Mune
Seçmez olur muyumTarafını seçtin galiba
margarınım nıkotınım mınnak prensesımYaktim seniiiiiiii !
Gel yamacımaSeçmez olur muyum
Yağ çekmemargarınım nıkotınım mınnak prensesım
Margam vazgeçme sakın,kandırmasın bu yaramaz cadıSus sus susterbiyesiz
Yahu ceza puanlama döneminde bu tolini yollamalılardı, sıfırlandı bak işe yaramadıMargam vazgeçme sakın,kandırmasın bu yaramaz cadı
Mevlüt okutacağız yakında
yemek yıyım gelıyım ben senın mevlutunu okuycam sen merak etme nevosMargam vazgeçme sakın,kandırmasın bu yaramaz cadı
Mevlüt okutacağız yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?