baharcaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2010 50 0 27 Kasım 2010 Konu Sahibi baharcaa #1 aysenur yazıcıdan ogrendıgım bır nemlendırıcıyı sızınle paylasmak ıstıyorum.süt ıcıne 1 adet muzu atın.ve yumusayınca kasık yardımıyla ezın.sonra yuzunuze yedırın.nemlendırıcı yerıne hafta bır kez boyle bır sey yapsak sanırım faydalı olur..
aysenur yazıcıdan ogrendıgım bır nemlendırıcıyı sızınle paylasmak ıstıyorum.süt ıcıne 1 adet muzu atın.ve yumusayınca kasık yardımıyla ezın.sonra yuzunuze yedırın.nemlendırıcı yerıne hafta bır kez boyle bır sey yapsak sanırım faydalı olur..
baharcaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2010 50 0 27 Kasım 2010 Konu Sahibi baharcaa #2 arkadaslar ılık suyla yıkadım yuzumu ılk yıkadıgınızda 1,2 dakıkalık hısedecegınız gerılme kuruma ardından elınızı yanagıza koyun ya ınanmıyacaksınız yumusacık..nemlendırıcı fılan ıstemıyorum artık hafta 3 kez yap mis
arkadaslar ılık suyla yıkadım yuzumu ılk yıkadıgınızda 1,2 dakıkalık hısedecegınız gerılme kuruma ardından elınızı yanagıza koyun ya ınanmıyacaksınız yumusacık..nemlendırıcı fılan ıstemıyorum artık hafta 3 kez yap mis
H Herseyimsin Cok mutsuzum :( Kayıtlı Üye 26 Nisan 2010 88 0 27 Kasım 2010 Konu Sahibi baharcaa #3 hmm tskler. herseyin dogali daha iyi tabiki. denemeye deger