• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En cok sevdiğiniz tatlı hangisidir ?

en cok sevdiginiz tatli.....

• Ankete Katılan
    361
Türk tatlilarini pek yemem, agir geliyor cok tatli oldugu icin ama en cok sevdigim tatlilardan biri Sütlac tir!

bana zaten tatlı de baska bısey deme hepsını cok severım tulumbaaaaa hariç bir de bülbül yuvasına bayılırım

Başta irmik helvası olmak üzere,aşure,yukarıdan ise kalburabastı cokacimcoook
Ama en favori tatlım çikolata ve dondurma cokacimcoook

Şerbetli tatlılardan en çok tulumbayı severim,genellikle sütlü tatlılarla aram iyidir en çok tavuk göğsünü bide profiterolü seviyorum şerbetlilere göre daha hafif oluyor hem

kaymaklı ekmek kadayıfı ..........allah olsada yesek kızlar........hihoyyyt

bunların içerisinde baklava ve sarma en çok cokacimcoook

bende sütlü nuriyeye bayılıyorumcokacimcoook

bilmeyenler için söliiim,bu tatlı fıstıklı baklavanın sütlüsü gibi bişi arkadaslar,yani böle çatalla ikiye bölerken içinden sütü akıyo(bende buraya gelince öğrendimkaydirigubbakcemile3)

Akşama çok var ya -tatlicadiarzu- ben şu yemek bölümünden çıkım böle yorumlara baktıkça insanın iştahı kabarıyo laelaelaelaelae

tatlıyla çok aram yoktur ben burda diğer şıkkını işaretledim
çünkü şu aralar en çok sevdiğim tatlı künefezemuszemuszemuszemus
keşke olsada yesem iftardan sonracokacimcoook

hepsini işaretledim.. tatlı olsunda ne olursa olsun.. hepsinide çok severim hiç ayırmamcokacimcoook

Hepsi ve diğerleri cokacimcoook tatlıya bayılırım ben. Konu tatlı olunca hiç farketmez yani.

Back