• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En cok sevdiğiniz tatlı hangisidir ?

en cok sevdiginiz tatli.....

• Ankete Katılan
    361
hepsiii... :icecream::icecream::icecream:

hepsi desem tatliyi severim hele birde regli öncesiyse resmen tatli krizine girerim kafamçokkarıştı/COLOR]

Sütlü tatlılara bayılırım.Sütlü tatlıya asla hayır demem keşke şimdi olsa da yesem

canlarim sütlü tatlilari unuttum yazmaya...............

efem sıralıyım..:dance:
dondurma(karışık)
profiterol
kadayıf dolması
kazandibi
künefe
kabak tatlısını (üstü cevizli)
çikolatalı pasta
telkadayıf burması
irmik helvası..
bunların hepsine bayılıyom.. ..:icecream::dance:

efem sıralıyım..:dance:
dondurma(karışık)
profiterol
kadayıf dolması
kazandibi
künefe
kabak tatlısını (üstü cevizli)
çikolatalı pasta
telkadayıf burması
irmik helvası..
bunların hepsine bayılıyom.. ..:icecream::dance:

canim sen agzinin tadini biliyorsun yani:icecream::icecream:
ŞenizŞenizŞeniz

ben şerbetli değilde kremalı atlıları seviyorum çiğ köfte gibi :roflol: ne çiğ köftesi be ya yaş pasta gibi dicektim

dondurmaaa:icecream:
profiteroool
çikolatalı pasta
diğer pasta çeşitleri
fıstıklı baklava
saray burma(böyleydi adı sanırım)
çikolataaaalaaaarrr
badem ezmesiii
nam nam nammm
uff yaa bu saatte de buraya bunlar yazılmazki:1no2:

dondurmaaa:icecream:
profiteroool
çikolatalı pasta
diğer pasta çeşitleri
fıstıklı baklava
saray burma(böyleydi adı sanırım)
çikolataaaalaaaarrr
badem ezmesiii
nam nam nammm
uff yaa bu saatte de buraya bunlar yazılmazki:1no2:

benim de canim cekti yaaa:icecream::icecream:ama disim agriyorsenağlamasenağlama

Hepsi desem nasıl olur.
Ben tam bir tatlı canavarıyım özellikle gece geç saatlerde mutlaka tatlı birşeyler ararım atıştırmak için.
Ancak yağda kızartıldıktan sonra şerbetlenen tatlıları sevmem.
Onun dışında hepside favorim olabilir.

Ay hepssiiiiiiiiiiiiiiiii ay geberiyorum ya bugun irmik tatlisi vardi ucundan inanirmisiniz cay kasigiyla aldim o bile cikardi sekerimi delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama

Ay hepssiiiiiiiiiiiiiiiii ay geberiyorum ya bugun irmik tatlisi vardi ucundan inanirmisiniz cay kasigiyla aldim o bile cikardi sekerimi delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama
canim benim.....gecmis olsun ŞenizŞeniz insaallah bir gün istedigin kadar tatli yiyebilirsin(hamilelikten dolayimi sekerin cikiyor?)
kendine iyi bak..Şeniz

canim benim.....gecmis olsun ŞenizŞeniz insaallah bir gün istedigin kadar tatli yiyebilirsin(hamilelikten dolayimi sekerin cikiyor?)
kendine iyi bak..Şeniz

evet canim gebelik sekeri dogurunca gecicekmis insallah sabir ediyorum elim mahkum :çok üzgünüm:

ben ağdalı tatlıyı pek sevmiyorum yaaa benim favorim sütlü tatlılar heleki profiterol hastasıyımmmmmm delisiyimmm ha bide dondurma olmazsa olmazım:)çok iştahlı gördüüm kendimi canımmmmm:D

Back