• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En cok sevdiginiz spor hangisidir?

Hangisi??

• Ankete Katılan
    49

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Peki bu sevgi neden geliyor?? fisfisfis.........................................................

at binmek küçükken denemiştim.Hayvanları çooookkk sevdiğim için beni cezbetmişti.Harika bir duygu.:asigim:

futbol futboll futbolllll tabikideeee...Beşiktaşımı seviyorum çünkü

Voleybol neden yok:çok üzgünüm:

Ortaokulda takımdaydım sonra ayrıldım şimdi ise hiç bir maçı kaçırmamaya gayret ediyorum:çok üzgünüm:

ben kayak yapmayı cok sevıyorum lakın kızım dogduktan sonra ara verdım :((
duşmesını bıle ozledım yaa senağlama

lisede takımdaydım basketbolu oynamayıda izlemeyide çok severim sebep yok sevmem yeterli sanırım :roflol:şakkıdı

yapmayı değilde izlemeyi sevenlerdenim. mesela tenis maçları, atletizm, jimnastik, formula, grandprix vs. vs. vs. izlemeyi çok severim. ama üşengecim ben yapmam.

yalnız kızımı yazın yüzme kursuna göndereceğim. bir de bale yi çok istiyor o da olabilir...

Yürüyüş ve yüzme..:asigim:
Her gün bıkmadan usanmadan her ikisini de yapabilirim..
Spor yapmayı sevenlerdenim yani.:1rolleyes:

yüzmek hemdeee çok seviorumm aa tenis oynamayada bayılırım ama tabi pek bilmem ama gelen topa vuruorum işte.güsell amasırnaşık şey

Eğer spor yapma anlamında soruyorsan hiçbiri...
İzleme anlamında soruyorsan tabiki futbol. Neden mi???

Fenerbahçeeeeeemmm, sen çok yaşaaaaaa, canım feda olsun sanaaaaaaaa...:hooray:

Voleybol ;ortaokuldayken lisanlı oynuyodum okul takımında
Futbol maçları ;özellikle de Fenerbahçe maçlarını izlemeyi çok seviyorum
Tenis,buz pateni ve her türlü olimpiyat sporlarını izlemeyi çok severim

bende lisede hentbol takımındaydım. orta okulda da hentbol oynadığım için lisede kaptan oldumşakkıdı. en çok sevdiğim spor da yüzme. beni bıraksınlar 24 saat yüzeyim çok seviyorum. pilatesi de unutmamak lazım:kahve:

benimde voleybol .
ilk okulda başladım üniversite de de devam ettim.evlenince bıraktım.

yüzme neden yok kii.. bayılırım yüzmeye,denize,su görmeye :)

ortaokuldayken hentbol takimindaydim fenada sayilmazdim.lisedeykende voleybol oynadim ikisinide cok severim.

Back