Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikisi de olur ama siyah daha iyi...Kızlar bu turp kırmızı turplu beyaz turpmu sıyahh turpmuuuu:sinifsinif:
kizlar turplu suyu deneyeli tam 3 hafta oldu 3 santime yakin bi uzama var cok mutluyum 1 ay önce kestirmistim saclarimi simdi azda olsa belli uzadigi iyice belli olmasi icin 10 santim uzamasi lazim sabir lazim uzun saclarla kalin
kizlar turplu suyu deneyeli tam 3 hafta oldu 3 santime yakin bi uzama var cok mutluyum 1 ay önce kestirmistim saclarimi simdi azda olsa belli uzadigi iyice belli olmasi icin 10 santim uzamasi lazim sabir lazim uzun saclarla kalin
Arkadaşlar konuların çoğunu okudum ancak kararsız kaldım. Populer konulaın çoğunda ise sayfa sayıları okunamayacak sayılara ulaşmış Bu nedenle anket konusu açmak ve sonuçları gömek daha akıllıca geldi.
Anketimizdeki seçeneklerden farklı söleyeceklerinizde varsa yorumlarınızı bekliorum
doğum kontrol hapından sonuç alan birini ilk defa görüyorum
kizlar ben sarimsakli sampuani bir kez denedim baska deneyemedim kokusu agir geldi deneyen ve sonuc alan varsa yazsin lütfen
canim ben en cok turplu suyu etkili buldum ben sahsen onu deniyorum 1 haftayi gecti ve uzadigini hissettim
Nemiş bu anneanne formülü biri bana da anlattsıniçinde yumurta olan hiç bi kürü yapamıyorum bn
sinemaki yaptım 5 kez o iyi geldi
şimdide anneanne formülü yapıcam ,
Nemiş bu anneanne formülü biri bana da anlattsın