En çok neyin değerini bilmiyoruz?..

çok klasik olucak ama sağlığımın...
tembelliğe alışınca alışıyorum, yoksa da okul iş kurs evlilik hepsini birlikte yürtücem diye kendimi paralıyorum, inanılmaz fazla sigara içiyorum, nerdeyse hiç protein almıyorum, kilo yapmamasına güvenip sürekli makarna sandviç ve tatlı tüketiyorum

ne deseler müstahak bana

Tabii ki de kendimizin... Kendini çok umursayan bencil insanlara zaman zaman özenmiyor değilim, keşke onlar gibi olsaydım... Kendi değerimi daha iyi anlardım...

Kendii değerimmi hiçç bilmiyorumm amann kimse kırılmasınn gücenmesinn diee kendimii yıpratmışımm haberimm yokk gamsızz olmakk varmışş hayatta

Kendii değerimmi hiçç bilmiyorumm amann kimse kırılmasınn gücenmesinn diee kendimii yıpratmışımm haberimm yokk gamsızz olmakk varmışş hayatta

Offf offf zaten gamsız olabilsek herhalde yaşanılası olur hayat... Nerde bizde o ne gezer ancak hayat gamsız...

en çok ANNEMin değerini bilmiyorum..
o benim için,bizim için bütün gün çalışıyor çok yoruluyor çabalıyor.Tek başına hem anne hem baba olmaya çalışıyor yıllardır.ve ben ona karşı çoğu zaman saygısızım hırçınım.Ona bağırıp çağırıyorum.Sinirimi ondan çıkarıyorum.Ama o hiç haketmiyor bütün bunları.Onu çok seviyorum ama en çok da onun değerini bilemiyorum galiba...:KK43:

Oyle bir maddiyadci olmuski dunya, maneviyatin degerini bilemiyoruz...
Okadar cok savaslar oluyorki ,barisin degerini bilemiyoruz....
Kavgalar icinde gecen tum gunde, sayginin ,hos gorunun degerini bilemiyoruz..
Hayatimizin her aninin degerini bilemiyoruz...
Sevgisizlik okadar yayginlasmiski sevmenin ,sevilmenin degerini bilemiyoruz....
Okadar cok modernlesmeye takilmisizki ,Dunyamizin degerini bilemiyoruz...
Aslinda daha cok sey var degerini bilemedigimiz ama zaten bunlarin hepsini biliyoruz...
Bilmedigimiz ise neden kaybettigimizde anlamak...

Son düzenleme:
Sağlığımızın hep kaybedincee anlıyoruz ne değerli olduğunu..

bazı arkadaşalrın dediğine bende katılıyorum ...malesef hiç birşeyin değerini bilmiyoruz...özellikle elimizde bize ait olan herşey den başka gereksiz şeylere değer verip onlarıda kazanınca değersiz hale getiriyoruz.kısacası kazanmak için uğraştığımız şeyi elde edince onu neden kazanmak istediğimizi unutuyoruz...
biraz karışık oldu ama anlarsınız sanırım..
bilmem gereken .
sevdiğimle birlikte oduğum,
huzurum,
mutluluğum,kazancım, evim , hayatım ,ailem ve sağlıklarımız çok şükür rabbime binlerce...bu konuyu okumak bana faydalı oldu birkez daha hayatımdaki değerleri değerlendirdim....
ama inşallah değerini bilerek yaşamaya devam ederim....bazen şımarıklık hat safhada oluyo da:KK9::KK9:

X