Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En Cok Kullandiginiz Tersleme Sözcügü yada Tavriniz Nedir???
Cahil insanlar ne desen anlamadıkları için çoğu kez tartışmalı olur. Ama genelde; Hadi git ordan! (Yalan söyleyen birine) Tamam be anladık.! (Beni saftirik fln sanıp iki kere anlatanlara) Hadi ikile! (Giderayak tartışma çıkaranlara)
eger karsimdaki deger verdigim biriyse sinirli animda susarim kalbini kirmamak icin genelde...ama takmadigim biriyse "ay cok da umrumdaydi" ya da "bi git yaaa" derim..
beni ilgilendirmez anlamın "bu konuda yapabilceğim birşey varmı" derim yada küçümsediğimi ima etmek için "müsamere çocukları gibi laf mı yarıştırcas" derim:içelim:
kessss... bak arkadaşım... lallik... genelde bunlar ama eşimeyse uzatmaaaa dieede çıkışırım o susuncada ben başlarım konuşmaya o tekrar başlayınca yine uzatmaaa bu laf yüzünden başıma gelcek var ama hadi hayırlısı:):):)