En Cok Kullandiginiz Tersleme Sözcügü yada Tavriniz Nedir???

E

EU1

Ziyaretçi
Kullandiginiz Tersleme Sözcügü yada Tavriniz Nedir şakkıdı

banane....off yaaaa
hatta herkes taklitimi yapar...
genelde istemedigim seye tepkim bunlar olur......a.s.
[/B]

hayatta kımseye surat asamam ..neye karsı tavır alcagım cok önemlı tavır kocayaysa konusmam cocugumaysa en sevdıgı seylerden mahrum ederım bır sure en yakın arkadasımaysa yazık o cok cekıyo benden butun kötü tavırlarım ona surat asmak terslemek hadı nan ordan demek nazım bır tek ona gecıyo bakalım ne zaman patlıcak:)

yav ya afkurmaa..
defol git...

şakkıdışakkıdı:icecream:

Ben istemediğim biri durum olunca;
"Lütfen!!!" derim,:1closedeyes: bu bakışımla..
Beni tanıyan hemen anlar zaten o an çok sinirli olduğumu:eek:

Bunu genellikle esime söylerim, o beni elestirirken:

"Benim adim .... degil canim :dilcikar:" derim. Noktalarda genellikle esimin ismi oluyor ... :smiley-cool:

hıııı tabi tabi ................
ya git ........
üffffff ...............

Sözcük kullanmam sinirli animda. Insanlarida terslemem, huyum degildir bu. Cok sabirli bir insanim. Hayatimda tek bir kisiyi terslemistim, bir kiz arkadasimi. Baktim baskalarinin yaninda cok degisiyor, ve kendini yüceltmek icin beni ve diger cok samimi 2 kiz arkadasimi kücümsüyor, sonunda dayanamadim milletin icinde "benimle adam gibi konusacaksan konus, yoksa hic konusma karsinda cocuk yok senin" dedim. Pustu hic birsey diyemedi, dondu kaldi, benden asla beklemiyordu böyle birseyi. Belki baskalarinin yaninda yapmamaliydim bunu, kenara alip konusmaliydim, ama huylu huyundan vazgecmez yillardir ayni seyleri yapti. Su an pismanmiyim bunu yaptigima? Kesinlikl pisman degilim, demekki anlamasi icin, tipki onun bizi baskalarinin yaninda rezil ettigi gibi, benimde onu baskalarinin yaninda azarlamam gerekiyormus. Haketmisti. Birdaha yapmadi ayni seyi.

istemeiğim durumlarda yok yaaa
yada hadi beee derim ben...
aaa şimdi farkettim..

Seni zekam ve mantığımla döverim " derim. Bak bu zekam :tomato: ,,, bu da mantık :tomato: ..... he he :smiley-cool:

Surat asarım genellikle.
Mesaj yerine iletilir.
şakkıdı

Genellikle kimseyi terslemem ama "haddini bil" "terbiyesizleşme " kelimelerini kullanırım seyrek olsada .
Bazen de sadece sert bir bakış fırlatırım.
Geçen gün telefonum çaldı açtım "sizinle tanışabilir miyim ?" diye sordu biri şaka filan yapılıyor diye düşündüm önce . Sonra telefondaki ses "ya biz numaraları rastgele çeviriyoruz da, piyango size vurdu" diyince ,TERBİYESİZLEŞMEYİN dedim ve kapattım. :1closedeyes:

Valla ben cok kiriciyim

Laale ne guzel bir lutfenle isi hallediyor :)

ben karşımdakinii sinir etmek içinn genelde şarkı söylerimm anlamlıı bu eşim içindi tabüüü
ama bu eğer arkadaşımsa ve sinir olduysam senle muhatap olacak kadarr cahil değilim derimm ortamdan çeker giderim yada teli kaparımm o olduğu yerde kudursun sinirindenn

Bende genelde terslemem kimseyi erkekler hariç :roflol: onlara da (tabi en yakın arkadaşlarım dışında) git başımdan beee,iyi napıyım veya canın cehenneme derim :roflol:

esime kullandigim tersleme sözcükler
tabi tabi inandim
offffffff tamam sus konusma
kes lütfen dinlemek istemiyorum
ama cok sinirliysem hic konusmadan otururum

disardan birilerini tersleyeceksem duruma bagli baktimki sonunda ben sinirlenecegiz
ya demek öyle der kestirip atarim ya ben baskalarini terslemem pek fazla

X