• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri En çok kullandığınız makyaj malzemesi

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ruj sürmeden yapamıyorum, hiç makyaj yapmasam bile mutlaka sürüyorum alışkanlık oldu :asigim: genelde dudağımla aynı renk olan loreal rujumu sürüyorum ama göz makyajı yaptıysam kırmızı-pembe tonları mutlaka sürerim

yesıl goz kalemım fondotenım pudram allıgım aman allahım pembe rujum daha ne sayyım yavv rımelım olmazas olmazımmmmmmmm:olmaz:

tabiki maskara ve dudak parlatıcısı ama çok hafif belli belirsiz ..ben zaten öyle badan gibi makyaj yapanları hiç doğru bulmuyorum ,üstüste yok kapatıcılar ,fondötenler ,pudralar filan ,görüyorum şimdiki gençlikte çok var böyle genç kızlar .. her biri ayaklı boyacı dükkanı gibiler ,hiç hoş değil ,en güzeli doğal olandır ,bir de özellikle bu pudralar filan ileriki yaşlarda çok pazla leke bırakıyor ne gerek var hem kendinizi çok farklı göstermeyin bence ama bi rimel hafif bi ruj sürülebilir o kadarına okey diyorum ama daha fazlasına sıcak bakmıyorum

tabiki maskara ve dudak parlatıcısı ama çok hafif belli belirsiz ..ben zaten öyle badan gibi makyaj yapanları hiç doğru bulmuyorum ,üstüste yok kapatıcılar ,fondötenler ,pudralar filan ,görüyorum şimdiki gençlikte çok var böyle genç kızlar .. her biri ayaklı boyacı dükkanı gibiler ,hiç hoş değil ,en güzeli doğal olandır ,bir de özellikle bu pudralar filan ileriki yaşlarda çok pazla leke bırakıyor ne gerek var hem kendinizi çok farklı göstermeyin bence ama bi rimel hafif bi ruj sürülebilir o kadarına okey diyorum ama daha fazlasına sıcak bakmıyorum

sana aynen katılıyorum a.s
ilerde pişman olmamak için kullanmıyorum.yoksa çok çabuk yaşlanırım herhalde.ama cilt bakımıma özen gösteriyorum.vereliniortak

kesin kesines siyah göz kalemim,rimel ve de allık üçü harikalar yaratmaya yetiyor olmazsa olmazımzemuszemus

siyah göz kalemim kesinlikle olmazsa olmazımdır...

hiçbişey yapmasam bile mutlaka göz kalemi kullanıyorum :) :)

rimel ve qöz kalemi..
özellikle ikisini nerdeyse her qün kullanırım..

Back