• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri En çok kullandığınız makyaj malzemesi

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
pudram-rimelim-allığım başka hiç bişi kullanmam dışarı cıkarken eğer dudaklarım catlaksa şeffaf koruyucum var onu sürerim hiç belli olmaz

dört dörtlük olmasada en çekici gösteren bakışlardan rimel ve ruj.yanında yoksa rujunla yanaklarına renklendiremede yaptın mı..ımmmm.olay bu

kesinlikle yeşil göz kalemlerimden biri, concealer ve allık
şu aralar en çok bunlar

yeşil simli göz kalemi + siyah göz kalemi
rimel(max factor)
dudak koruyucu
bunlar yoksa asla dşarı çkmam
nadiren de allık

pudra_göz kalemi ve renkli dudak koruyucu...bunları kullanmadan dışarı çıkmam...ama tabii kısa süreli bir yere gideceksem hiç bir şey sürmem...doğallığı daha çok seviyorum...hihoyyyt

siyah göz kalemi -ya da likit eyeliner- ve bir de nivea cherry dudak koruyucum olsun bana yeter kaydirigubbakcemile2

Makyaj kullanmayi sevmiyorum. Dogalliktan yanayim. Ama yinede bi makyaj malzemesi soylemem gerekirse en cok surme hosuma gidiyor

simli goz kalemi nasıl oluyor yahuuuuu biri beni aydınlatsınn

canm benm aldgm yeşil göz kalemi simli.herkez göz kalemini sürdkten snra parlak bşeler sürdgmü sanıyo.
resimini eklemeye çalştım ama olmadı sanırm.kalemin bi tanesi flormar bu arada.....

Back