Makyaj Ürünleri En çok kullandığınız makyaj malzemesi

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rimel olmadan makyaj tamamlanmaz bence.ozellikle bourjois (burjua) tercihimdir.bir de parlatici o kadar

Bence makyajda herşey bir bütündür. Bana mesela sadece ten makyajı yapmadan göz makyajı yapmak hiç hoş gelmiyor. Ya tam ya hiç bana göre. Yoksa makyaj bütünleşmiyor be sırıtıyor.

Rimel, ruj ve göz kalemi asla vazgeçemediğim üçlü :1rolleyes:
özel gün ve gecelerde fondoten,pudra, allık,eyeliner ve far olmazsa olmaza.s

fondötenle aram hiç iyi değildir. hatta fondötenim de yoktur.özel günlerde sürebilirim fakat günlük kat kat maske gibi makyajlardan hoşlanmıyorum. ne bileyim daha yaşım genç bir şeyleri kapatmaya gerek yokmuş gibi geliyor. tabi ki herkesin görüşüne saygı duyuyorum. belki zamanla benim fikrim de değişir.

en sık, hatta hemen hemen hergün kullandığım, vazgeçilmezim, "sürme"...
makyajdan çok hoşlanmam, tedirgin olurum. Ama sürme çekmeden de kendimi çıplak hissederim...
Hem gözlerime de çok iyi geliyor...

kızlar en iyi göz kalemi hangisi sizce? kahverengi akmayan kalıcı ve kaliteli biye alıcam da yarın. önerilerinizi bekliyorum.

kızlar en iyi göz kalemi hangisi sizce? kahverengi akmayan kalıcı ve kaliteli biye alıcam da yarın. önerilerinizi bekliyorum.

mac in göz kalemleri mükemmel, kesinlikle akmıyor. :asigim:

+ clinique-quickliner for eyes, nasıl unuttuysam :lepi: bu kalem de mükemmeldir, kesinlikle akmaz :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
pilar ve damlass çok teşekkür ederim önerileriniz için. bunlardan birini alıcam çünkü kozmetikte ucuza kaçamıyorum gözlerim hassas. bi de eyeliner da alicam kahverengi bitane almıştım hiç kullanamadım çünkü fırçası ince suluboya fırçası gibiydi. acaba bu eyelinerların keçe kalemi gibi olanları yok mu?varsa ne önerirsiniz yine kahverengi:)

ben en çabuk fondöten bitiriyorum
işe giderken her sabah üşenmeden makyajımı yaparım
bir ayda bitiyor benim fondotenim

göz kalemi - ruj - allık - göz altı - kapatıcısı - rimel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…