• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En çok kime yalan söylersiniz?

En çok kime yalan söylersiniz?

• Aileme

OY: 9 21,4%
  • Hiç tanımadığım kişilere

OY: 4 9,5%
  • Sevgilime / Eşime

OY: 5 11,9%
  • Arkadaşlarıma

OY: 3 7,1%
  • Yeni tanıştığım kişilere

OY: 1 2,4%
  • Patronuma

OY: 3 7,1%
  • İş arkadaşlarıma

OY: 0 0,0%
  • Yalan söylemem

OY: 11 26,2%
  • Diğer (Belirtiniz) :kahve:

OY: 6 14,3%

• Ankete Katılan
    42
valla her an herkese söyleyebilirimjeyyarama birini işaretledim yerimseniben

Aslında yalan söylemekten nefret ediyorum ama aşkımla buluşmak için maalesef anneme yalan söylemek zorunda kalıyorum ama o da sorup duruyor devamlı onlamıydın,onlaysan saat kaçtan beri,niye geç kaldın diye artık yalan söyleye söyleye anneme yalancılık konusunda usta oldum vallatatlicadiarzu

mecbur kalmadıkça söylemem yalandan nefret ederim ama o durum için
yapacak başka bişey kalmadığı için söylemek zorunda kaldığım zaman

Aslında yalan söylemekten nefret ediyorum ama aşkımla buluşmak için maalesef anneme yalan söylemek zorunda kalıyorum ama o da sorup duruyor devamlı onlamıydın,onlaysan saat kaçtan beri,niye geç kaldın diye artık yalan söyleye söyleye anneme yalancılık konusunda usta oldum vallatatlicadiarzu

al bendende o kadar duygularıma tercuman oldun walaa.bazen ruyamda annemı goruorum bana soruo onunla mıydın dıe anında yazıorum yalanı.:roflol:

Mümkün mertebe yalan söylemem mecbur kaldığımda da nefret ederim ama bazen eşimin arkadaşlarına söylemek zorunda kalabiliyorum yaaaa.
Para istiyorlar devamlı başkasına borç verdim falan diyebiliyorum yani. Nabiyim eşim topu bana atıyor çünkü hanım karışıyor o işlere deyip.:utangac:

İş hayatında sekreter olduğum için beyaz yalanlar söylemek zorundayım, özel yaşantımda fazlasıyla doğrucuyum bu da zaman zaman başıma işler açar ama neyse................:bbo:

patronuma... ama napiyim bazen sølemek zorunda kaliyorum

Asla yalan söylemeyen yoktur yerimseniben Bu aralarda pek tanımadığım kişilere söylüyorum :roflol:

asla yalan söylemem diyenlere asla inanmam.en çok kendime yalan söylüyorum galiba

Yılandan korkmam, yalandan korktugum kadar:1ninca:tatlicadiarzu
Agır abı efekti vereyim dedim:P

Aileme, askıma ve sewdıgım ınsanlara asla yalan söylemem (cok sukur öyle durumlarda bırakmadılar benı ne ailem ne sewgılım)
Ama arada oluyor tabı yabancı kısılere vs vs

valla en çok hocalara oldu sanırım
hocam o kitabın baskısı kalmamış.
hocam verdim ödevi ama nasıl rafta olmaz.
hocam ödevi maille atmıştım gelmediyse yarın atarım yine.
hocam bilette indirim yapmadılar biz de gitmedik.
okuduk hocam o oyunu hiç okumaz olur muyuz.
bilgisayar çöktü hocam en geç iki gün içinde teslim edicem araştırmayı :roflol:

en çok kendime yalan söylerimmm naapiim olumlu düşünmeye çalışıyorummm:icecream:

Back