En çok begendiginiz erkek ünlü

Son düzenleme:
Bayanlar zevk kavramı göreceli birşey gerçekten...Ben bu adamı hiçmi hiç beğenmedim.

Bazen sadece fotoğrafına bakınca öyle düşünebiliyor insan ama beyazperdede izlemek lazım bir de.
Mimikleri, el kol hareketleri, yürüyüşü, bakışı çok şeyi değiştiriyor. Sadece bu adam için değil pek çok oyuncu için böyledir bu.

Hangi birini ekleyim ki :)
Uzun boylu iri yapılı kaslı erkeklere bayılıyorum
Genç orta yaşlı fark etmiyor :))

ya bu aynı sokaktan hersanıye geçen bır tip herkesın kendı zevkı tabıı ama beğenmedim

Mehmet Günsür.
Aşk Tesadüfleri Sever i izleyince çok dikkatimi çekti.
Muhteşem bir adam. Çok güzel gülüyor.

joshua jackson severim iyi cocuktur

Yau ben bu herife 5 yıl boyunca aşırı hayranlık besledim. Öyle böyle değil. Hayal dünyasındaydım resmen. O kadar aşıktım ki kendi çapımda, etrafımdaki erkekleri bile görmüyordu gözüm.
Tabi 12, 13 yaşlarındaydım o zaman. İşte 17 yaşıma kadar devam etti bu durum.

Dawson's Creek'te vurulmuştum kendisine. Ama tipine değil, oradaki hareketlerine, konuşmasına, mimiklerine vs. Daha sonra dünyanın en yakışıklı erkeği gibi gelmeye başladı gözüme.

Şimdi bakıyorum da nesini beğenmişim bunun diyorum. Hiç tipim değil. Nasıl da değişmişim yıllar geçtikçe. Vaayy beaaa ne günlerdi amaa... Duvarıma posterini de asmıştım. :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…