En çok begendiginiz erkek ünlü

Lostun yakisiklisi
lost4-jack.jpg

ve Jeffrey Dean Morgan

psiloveyoupic10.jpg

Şeniz

kızlar siz enrique en son ciara yla çektii klibi bir görseniz harika duygusal sexi :=))) ayy yicem bu adamı elime geçse yaa :) yerim onun benini bile ben :) benimde yanağımda ben var :) ben kardeşim benim oo :))
tüm zamnların gelmişin geçmişin en sexi erkeği ilan ediyorum seni enrique iglesias:))))))))

yaa cnm u hem kavga edip hemde sonunda seviştiklerı evı mahvettıklerı klıbı dıon demı cok güzel klıp gercekten =)
adam kendıne güveniyo her klıpte sevişiyookötükedihüso

yok

yakışıklı, bir dizilere bakın hepsi çirkin ama bayanlar hep güzel haksızlık

başrolde kel olanlar dahi var

:umursamaz::eek:klava::kahve:

teoman a kesnLkLe bayıLıooorm... herseyiyLe mükemmel bnce qülüşü sesi sarkı sözLeri besteLeri..
yha ne biLiim farkLı bı duyqu ona besLedkLerm=)))opuyorumnanaktan:kedi:

oo çok var :kahve: tuhaf gelebilir size ama uğur polat'ı çok seviyorum mesela.. gülüşü konuşması falan, hastasıyım :)) ferhan şensoy da öyle..
yaşıtlarımın da beğendiklerine gelirsek klasikler; tolgahan sayışman, kaan urgancıoğlu, kıvanç tatlıtuğ (çok kilo almış olsa da -tatlicadiarzu- ), sonra engin hepileri var ama muhtemelen benden başka beğenen fazla insan yoktur :KK70::KK70:
bi ara robert pattinson'a da hayrandım ama twilight'tan çok çok önceydi :) harry potter'da daha sevimliydi bence şimdi çok itici geliyo-tatlicadiarzu-
johnny depp'i de seviyorum,, ama o saçlı sakallı korsan halini laelaelaelaelae
karayip korsanları'na girmişken orlando bloom'u unutmadım tabi opuyorumnanaktan
george clooney de fena değil :icecream:
nasıl unuttuysam cenk gürpınar var bi de :kedi: sayesinde acemi cadıyı bile izlemiştim :1closedeyes:

şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarımkaydirigubbakcemile3

murat yıldırım
muratt.png

kenan imirzalıoğlu
kenanh.jpg

kenann.jpg

çok beğeniyorum ikisinide ama kenan başka tabi kenanın üstüne bi karizma daha tanımıyorum:asigim:

X