- 9 Aralık 2021
- 67
- 90
- 43
- 26
- Konu Sahibi Gonuldagii
-
Normal biri şuan hamilemiyim acaba diye düşünebilir ama ben düşünemiyorum şu ana kadar hep negatifi gördüğüm için umutlanamıyorumadet olacakmış gibi hissetme, akıntı su gibi
ve çok affedersiniz çok gaz olmuştu. karnım şişmişti. üşüttüm sanmıştım, regl olucam sanmıştım
hiç belli olmuyor bazen inanıyoruz belirtileri o yönde yorumluyoruz. sonuç hüsran oluyorNormal biri şuan hamilemiyim acaba diye düşünebilir ama ben düşünemiyorum şu ana kadar hep negatifi gördüğüm için umutlanamıyorum
Evet canım o adet olacakmışım gibi ağrıyı ben de günlerce çektim.3-4 dk şiddetli bi ağrı giriyordu sonra aniden geçiyordu.bende inanılmaz koku ve yemek hassasiyeti oluşmuştu.Dolabın kapağını açamıyordum bişe yiyemiyordum her koku beni rahatsız ediyprdu.Ağzımda şekerli bi tat vardı yani inan ki su bile içemedim kaç gün halsiz halsiz yattım.Bi test al yap benceTedavi görüyoruz ve Adetim 4 gün gecikti. Umutlanmak da istemiyorum pek çünkü adet ağrısını çok yoğun yaşadım bu sabaha kadar. Sanki hep olmuşum gibi hissettim ama olmadım. Bu 4-5 gün kadar sürdü ama bu sabah bu ağrı da kesildi. Adet ağrısıyla birlikte halsizlik de vardı o hala devam ediyor sürekli bir uyuma isteği. En umursamadığım, en olmaz dediğim aydı ama böyle bir gecikme yaşayınca acaba mı dedim. Siz hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ne gibi belirtiler yaşadınız, adet olacakmış gibi hissettiniz mi?
Şimdi trendyoldan sipariş verdim büyük ihtimalle 2 güne gelir. Hem biraz daha beklemiş olurum iyi olur diye düşündüm. Çok sabırsızım aslında hemen kan vermek istiyorum ama korkuyorum da bir yandan en iyisi dedim bir kaç gün daha bekleyeyimEvet canım o adet olacakmışım gibi ağrıyı ben de günlerce çektim.3-4 dk şiddetli bi ağrı giriyordu sonra aniden geçiyordu.bende inanılmaz koku ve yemek hassasiyeti oluşmuştu.Dolabın kapağını açamıyordum bişe yiyemiyordum her koku beni rahatsız ediyprdu.Ağzımda şekerli bi tat vardı yani inan ki su bile içemedim kaç gün halsiz halsiz yattım.Bi test al yap bence
Ben de bu duyguları birkaç hafta önce yaşadım.Gerçekten korku heyecan ne olacak hissi çok tuhaftı ama hamile olduğunu anlayıp onun kalbinin sesini duyunca alışıyorsun.Eğer bebek istiyorsan inşallah vardır sağlıklı ve hayırlıdırŞimdi trendyoldan sipariş verdim büyük ihtimalle 2 güne gelir. Hem biraz daha beklemiş olurum iyi olur diye düşündüm. Çok sabırsızım aslında hemen kan vermek istiyorum ama korkuyorum da bir yandan en iyisi dedim bir kaç gün daha bekleyeyimİnşallah güzel bir sonuç alırım. Benim henüz adet ağrısı ve halsizlikten başka bir belirtim yok bakalım
4 buçuk yıldır olmuyor, hiç gebelik oluşmadıBen de bu duyguları birkaç hafta önce yaşadım.Gerçekten korku heyecan ne olacak hissi çok tuhaftı ama hamile olduğunu anlayıp onun kalbinin sesini duyunca alışıyorsun.Eğer bebek istiyorsan inşallah vardır sağlıklı ve hayırlıdır
Allah hayırlı zamanda nasip edecektir.İnşallah kucağın bebekle şenlenir içini ferah tut dua et umudunu kaybetme o sana sürpriz yapacaktır4 buçuk yıldır olmuyor, hiç gebelik oluşmadıinşallah vardır hayırlısı ile güzel duanız için teşekkür ederim
Yaa çok teşekkür ederiiimAllah hayırlı zamanda nasip edecektir.İnşallah kucağın bebekle şenlenir içini ferah tut dua et umudunu kaybetme o sana sürpriz yapacaktır
Canım peki kasıklarımda şişme oluyor mutdu hani adet öncesi kasıkta bir şişkinlik oluyor yaİnşallah bir kalp seninle birlikte atacaktırbenim en net belirtim sürekli uyku ve yorgunluktu. Ve kasıklarıma ara ara ağrı giriyordu. Şuan 9. Haftaya girdik hala çok yorulunca mı yoksa rahim büyüdüğünden mi bilmiyorum ara ara adet olacakmıs gibi sızlayıp geçiyor. İlk öğrendiğimde baya baya adet ağrısı gibiydi gerçekten ayırt edilemiyormuş demiştim bende hep okurdum çünkü.
Daha çok gaz şişkinliği gibiydi canımCanım peki kasıklarımda şişme oluyor mutdu hani adet öncesi kasıkta bir şişkinlik oluyor ya
Anladım canım hani adet öncesi bir karnım alt kısmında şişme olur ya sende de oldu mı dye sorduk birde baş ağrım oluyor muyduDaha çok gaz şişkinliği gibiydi canım
Rabbim bu duyguları sizede yaşatsın inş güzel haber alırsınız bizide haberdar edin :) ben de de agrılar oldu ve adet olma agrıları hep devam ediyor zaten hamilelik sonuna kadar. Ben hamile degilm diye 10 gün gecikme ile yaptım. Ama gögüs halkalarımdan anladım test yapmadan önce. Gögüs halkalarım büyümüştü herkesin vücudu ayrı tepki verir ama ben bundan anladımıştım gaz ve uyuma istegiTedavi görüyoruz ve Adetim 4 gün gecikti. Umutlanmak da istemiyorum pek çünkü adet ağrısını çok yoğun yaşadım bu sabaha kadar. Sanki hep olmuşum gibi hissettim ama olmadım. Bu 4-5 gün kadar sürdü ama bu sabah bu ağrı da kesildi. Adet ağrısıyla birlikte halsizlik de vardı o hala devam ediyor sürekli bir uyuma isteği. En umursamadığım, en olmaz dediğim aydı ama böyle bir gecikme yaşayınca acaba mı dedim. Siz hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ne gibi belirtiler yaşadınız, adet olacakmış gibi hissettiniz mi?
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah bir kalp seninle birlikte atacaktırbenim en net belirtim sürekli uyku ve yorgunluktu. Ve kasıklarıma ara ara ağrı giriyordu. Şuan 9. Haftaya girdik hala çok yorulunca mı yoksa rahim büyüdüğünden mi bilmiyorum ara ara adet olacakmıs gibi sızlayıp geçiyor. İlk öğrendiğimde baya baya adet ağrısı gibiydi gerçekten ayırt edilemiyormuş demiştim bende hep okurdum çünkü.
Kuzum alt katında kasık bolgende şişme var mı kuzum benimde adete dair herşey var ama bilemedim senin gibi kararsızım adetime 9 gün kaldı özellikle sol kasıkta çok ağrım var yumurta catladiginsan beriİnşallah çok teşekkür ederimAdet ağrısı çekince umudum azalıyor ama sizin de dediğiniz gibi herkes bu ağrıların aynısının hamilelikte de olduğunu söylüyor. İnşallah güzel haberimi ben de yazabilirim buraya
Merhaba. Benim bir şişlik yok şuan ama adet gecikmem oldu, biraz da yorgunluğum var, inşallah bu ay güzel haberlerimizi aldığımız ay olur. Benim adet ağrım beklenen adet günümden 2-3 gün önce başladı. Onun öncesinde ağrım olmamıştı, sadece yumurtamın çatladığı gün inanılmaz bir ağrım vardı bir gün sürdüKuzum alt katında kasık bolgende şişme var mı kuzum benimde adete dair herşey var ama bilemedim senin gibi kararsızım adetime 9 gün kaldı özellikle sol kasıkta çok ağrım var yumurta catladiginsan beri
Benim yumurta catladiginsan beri çok agrkm var özellikle sol bölgemde yumurta catladigi gün ilişki oldu sonra ilişkiden 1aaat sonra sol kasığımda ağrılar oldu adete yakın karın alt bolgende şişlik oluyor benimde öyle umraim adet değil benek gelirMerhaba. Benim bir şişlik yok şuan ama adet gecikmem oldu, biraz da yorgunluğum var, inşallah bu ay güzel haberlerimizi aldığımız ay olur. Benim adet ağrım beklenen adet günümden 2-3 gün önce başladı. Onun öncesinde ağrım olmamıştı, sadece yumurtamın çatladığı gün inanılmaz bir ağrım vardı bir gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?