- 14 Mayıs 2019
- 820
- 558
- Konu Sahibi shadow12345
Twilly hermes ve mfk baccarat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle bencede hala dünyann en güzel kokusu ama fiyatı türkiyede uçtuChanel chans tek gecerim.
zara'nın parfümlerini tavsiye derim hem uygun fiyat hemde doldurma parfümlere göre daha kalıcı.Su an çok pahalı parfümlere bakamıyorum bile makul fiyatlarla devam
Kesinlikle Good Girl şimdiye kadarki en sevdiğim en kalıcı parfümlerden biri fiyatını tamamen hak eden bir ürün :)parfüm önerileri
Lady million prive benim de parfümüm gerçi az kaldı ama... Eşim hediye etmişti, belki mağazada kendim baksam beğenmezdim ağır gelirdi ama alınca mecbur kullandım ve çok beğendim. Hatta çoğu kişi parfümümü sordu, sayemde bu parfüme geçen çok oldu o yüzden ben de şimdi başka bir parfüme geçmek istiyorum. Geçenlerde eşimi byredo'ydu sanırım öyle bir parfüme bakarken gördüm hem erkeği hem kadını olan bir parfüm. Bekliyorum bir hediye daha gelebilirBende kullanmıştım bir ara mis gibi temizlik kokuyor. Bende 2 saat falan kalıyordu o yüzden tekrar almadım. Şimdi Lady million prive kullanıyorum ve bayılıyorum resmen.
Bunu senelerce kullanmış biri olarak chance ı sevenler shiseido zen i de sever.kesinlikle bencede hala dünyann en güzel kokusu ama fiyatı türkiyede uçtu
Muadili var mıdır bu parfümün ben de çok seviyorum ama 2000 tl olmuş fiyatı alınmaz bu devirdeVakko Infiniti No.2