• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En begendiginiz erkek parfumleri

jean paul gaultier le male*
paco rabanne 1 million*
calvin klein eternity*
burberry classic*
paco rabanne black xs*
rochas man*
giorgio armani code*
carolina herrera 212 sexy man*
givenchy pi*
christian dior homme sport*
burberry touch
hugo boss boss*
thierry mugler a man*
calvin klein free
burberry weekend
carolina herrera 212*
jil sander sun man*
cacharel amor
issey miyake intense
diesel only the brave*
giorgio armani aqua di gio
versace blue jeans
biraz fazla oldu kaydirigubbakcemile3 en sevdiklerime (hepsini seviyorum ama en güzellerine) * işareti koydum bayanssulusmile

beyaz tenli erkeklerde-georgio armani
esmer tenli erkeklerde-blasck xs harika gidiyor ya kokla kokla öll:Dkaydirigubbakcemile2

Dolce-Gabbana-The-One-100ml-Erkek__23167689_0.jpg

Avon fena olmasada ucuz olmasından dolayı herkeste var artık, One Million, Armani Black Code, Bulgvari, Joop baymaya başladı hemen hemen heryerden bu kokular geliyor, Thierry Muglerin Angeli ise berbat, ortamı terkedesim geliyor.

Elitler:

Carolina Herrera 212
Carolina Herrera 212 Sexy
Davidoff Silver Shadow
Diesel
Aramis Tuscany
Dolce & Gabbanaya güvenin çoğu iyi
Hugo Boss - Boss Edition
Estee Lauder Intuıtion

Bu arada konu erkek parfümleri ama eğer ki bulabilirseniz bayan kokusu olarak da Calyx Prescriptivesi deneyin derim.

ARMANI CODEEE :jeyyar:
Kizlar sevgilinize parfüm almak istiyosaniz kesinlikle almaniz gereken bi parfüm...biz arkadaslarla carsiya alisverise ciktigimizda bile bizim kizlar herdefasinda bi parfümcüye girip bu kokuyu bileklerine sıkarlar ve tüm gün boyunca o el bileklerini koklayip dururlar...bu yaz sevdigime aldim bende ve oda bayildi bu kokuya ( tabi ben yokken kullanmasi yasak guclubacismile)

Back