En begendiginiz erkek parfumleri

slm kızlar eşim hugo boss kullanıo ama ben armani cod u merak ettim doğrusu

Vazgeçilmez erkek parfümlerinden biri olan Giorgia Armani Armani Code, çekici ve modern bir tarza sahip. Turunçgiller, bergamut ve limon notalarından oluşmuş ferah bir kokteyl ile açılan Armani Code, zeytin ağacı çiçeğinin yumuşak ama fark edilir notalarıyla devam ederken, Guaiac Ağacının ve Tonka Fasulyesinin sıcak, dumanlı notalarıyla sıcak bir ten kadar çekici bir kokuya dönüşüyor ve vazgeçilmez erkek parfümlerinden biri olmayı başarıyor.

canim benim joopun bu kokusuna bayiliorum
seninki yeni cikanmi acaba?

yok tatlım what about adam bayaa eski bi koku bundan 8-9 yıl önce abim kullanıyordu ilk öyle duymuştum. senin bahsettiğin koku da mükemmel ama bu daha spor diğeri kadar seksi değil :)) ama artık hiç bir yerde bulamıyoruz biz ancak netten falan alabiliyorsun mağazalarda hiç rastlamadım :1no2:

anladimm balli lokma tatlimm benim opuyorumnanaktan bayanlardada samba isimli bi parfum vardi meyveli boyle cok seker oda kara kayip bazen parfumler yok oluoo maleseff canikom

eşimin parfümü... bayılıorum bu kokuya.. bensiz bi yere gidiosa sıkmasına sinir oluyorum :) o yüzden bundan hariç deoları vardır onları kullanır ben yokken :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…