En Beğendiğiniz Deodorant Hangisi !

canım yaz kış kullandığım deo nivea ,naturel fresh ve cal care olanını kullanıyorum ikisindende çok memnunum , mis gibileropuyorumnanaktan

Şu marketlerde satılan she ler varya onları set halinde almış kız kardeşim kendine kokusu çok beğenip el koydm.. bitek doe ve kremini kullanıyorm.. aslında hepsinin kokusu güzel kırmızı olanda bi kokunun benzeriydi ama hangisii unuttm.. şuan kullandığım mor olanı .. ter kokusunu engelliyor :)

8x4 turuncu güzel bence..bide nivea lila rengi olan cok ii koruyor terletmiyor.almanyadan hidro fugal ve balea gelmişşti onlarda kalıcı.

arkadaslar belki burası yeri değil ama bişey sormak istiyorum. armani mania... armani code.... lacoste pour femme... lacoste touch of pink ve lacoste spring

siz olsanız hangisini secersiniz.
bide bi dükkanda armani mania 100 ml edp var. sahte olabilirmi yaa bilen varmı.arastırdım galiba mania nın 100 ml mi yokmus 75ml var en fazla . bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba??

rexona cotton kullanıyorum iki aydır çok memnunum hiç terletmiyor ve koku yapmıyor ayrıca pudralı olmasına rağmen diğerleri gibi giyside leke bırakmıyoryerimseniben.kışında nıvea double effect mor düşler ve bahar çiçeklerini kullandım koku olarak kışa daha yatkın çünkü

rexona pembe nutritive..

ve eskiden vardı artık yok, teee 200lerin başında filan Impulse ..

Impulse Solare..
o ne güzel bir yaz kokusuydu,limon limon kokardı..
hala bazı eczanlerde o yıllardan kalma raflarında görüyorum eskimiş filan umursamadan alıyorum..sırf o günleri yad etmek için :))

benimki yenisi.rexona powder. pudramsı bir koku.Yaz için çok uygun.Rolonu da var.Mutlaka bakın.Tavsiye ederim.ben de eskiden ımpulse kullanmıştım.Hangisiydi hatırlamıyorum ama çok güzeldi

Özellikle yaz aylarında çok terlediğim için Rexona'dan şaşmıyordum çünkü diğer markalar hiç etki etmiyordu. 1 ay önce bir arkadaşımın Amway temsilcisi olduğunu öğrendim ve ona ne sipariş edebilirim, favori ürünleri nelerdir diye bakarken yeni bir deodorant keşfettim. Birisi çok terlediğini fakat bu deodorantla huzura kavuştuğunu yazmıştı bir forumda. Hemen sipariş verdim ve çoooooook memnunum. Roll-on bir deodorant adı da Body Series'miş, şimdi baktım. Rexona'ya veda edeceğimi, daha iyisini bulacağımı hiç düşünmezdim ama oldu. Mucizemi paylaşmak istedim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…