Benim de tahminim o yönde ama bakalım artık canım . Jasmin noir ve narciso olabilir tabi ama diğerleri de merak ettiklerim arasındaChanel chance
Versace crystal noir
Narciso rodriguez for her
İçlerinden bu 3 ü guzel.digerleri hic guzel degil bence
Chanel chance i da mutlaka denemelisin.burberry weekend cok igrenc berbat bi koku benceBenim de tahminim o yönde ama bakalım artık canım . Jasmin noir ve narciso olabilir tabi ama diğerleri de merak ettiklerim arasında
Chanel chance ti bikere çok acele bi şekilde denemiştim okadar etkilenmemiştim sanırım kokuyu hatırlamıyorum ama verdiğim tepkiyi hatırlıyorum ya da kendimi kokuya çok veremedim mi bilmiyorum işim aceleydiChanel chance i da mutlaka denemelisin.burberry weekend cok igrenc berbat bi koku bence
Onun da kalıcılığı az diye biliyorum Victoria nın. Bakalım artıkın. İnşallah bulabilirim. versace de güçlü bir rakip ama inşallah şekerli değildirChanel chance
Versace crystal noir
Victoria secret angel dream bu koku cok iyi ama sınırlı üretimdi suan yok diye biliyorum..
Versace şekerli mi acaba?bence narciso yada versace
Selamlar ben chanel chance kullandım güzel ama çok ağır başımı ağrıtmıştı ağır seviyosanız olabilir ama benim gibi hassassanız baş ağrısı yapabilirChanel chance ti bikere çok acele bi şekilde denemiştim okadar etkilenmemiştim sanırım kokuyu hatırlamıyorum ama verdiğim tepkiyi hatırlıyorum ya da kendimi kokuya çok veremedim mi bilmiyorum işim aceleydi
Haklısınız tabi en iyi kokular ger tende iyi cevap vermez. ama içerik çok önemli. Mesela ben ağır şekerli kokulara gelemem güzel veya kötü dursun temimde farketmez. O yüzden kokunun içeriği büyük faktörten kokusu cilt tipi vs bir sürü değişken varken doğru kokuyu bulmak sadece koku içeriğiyle ilgili olmuyor bence
O kokuyu çok çok duydum ve artık o da çok sıradanlaştı sanki ya. Neredeyse her üç kadından 1-2 is kullanır oldu. Kokuyu hatırlamıyorum ama yine de denicm imşallah :))) gerçi listedeki saydıklarım tom ford hariç hepsi yoğunlukla kullanılıyor. Bakalım doğru. Kokumu bulabilecekmiyim :)Selamlar ben chanel chance kullandım güzel ama çok ağır başımı ağrıtmıştı ağır seviyosanız olabilir ama benim gibi hassassanız baş ağrısı yapabilir
haklısınız ama koku tarzı ile ilgili buHaklısınız tabi en iyi kokular ger tende iyi cevap vermez. ama içerik çok önemli. Mesela ben ağır şekerli kokulara gelemem güzel veya kötü dursun temimde farketmez. O yüzden kokunun içeriği büyük faktör
Evet kalıcılığı az değmiyor malesef fiyatına. Onun yerine versace deneyin. Şekerli değil ama kadınsı ve hafif tatlı bir kokusu var hindistan cevizinden kaynaklı.Onun da kalıcılığı az diye biliyorum Victoria nın. Bakalım artıkın. İnşallah bulabilirim. versace de güçlü bir rakip ama inşallah şekerli değildir
Evet denicm kesinlikleEvet kalıcılığı az değmiyor malesef fiyatına. Onun yerine versace deneyin. Şekerli değil ama kadınsı ve hafif tatlı bir kokusu var hindistan cevizinden kaynaklı.
Narciso ya daha yakınım tabi ama diğerlerini de dencm. Narciso da pudra var mıChanel, Narciso veya Guilty bence
Galiba haklısınızhaklısınız ama koku tarzı ile ilgili bu
ürün olarak ya da koku olarak en iyi parfüm de her tende güzel olmuyor işte aynı şeyden bahsediyoruz gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?