Belki başka burçtur ama sadece bizi sevmiyorlarBana benziyorordinary

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki başka burçtur ama sadece bizi sevmiyorlarBana benziyorordinary
Kk nın yarısı bizdenmiş B Burhan Burhanitto ' ñın konusundan biliyorumBelki başka burçtur ama sadece bizi sevmiyorlar![]()
Yap bi tane daha ya korkmaHelal olsun ben daha 2. Nin kararını alamıyorum![]()
Çok korkuyorumYap bi tane daha ya korkma![]()
Korkulacak kadar kötü değil yaÇok korkuyorum![]()
Çocuktan değilde doğumdan daha çok korkuyorum açıkcasıKorkulacak kadar kötü değil ya
Ben şimdi seni gaza getiriyormuşumÇok korkuyorum![]()
Alçalan, yükselen ve günel burcumdan biri sanırım sendenBana benziyorordinary
Normalde çabuk gaza gelirimde bu konuda tık yokBen şimdi seni gaza getiriyormuşumŞaka bi yana ne zaman kendini hazır hissedersen yaparsın
![]()
Eşsiz yorumlar aldım ben üçlü burç uyumumdanAlçalan, yükselen ve günel burcumdan biri sanırım senden![]()
Hayırlısı inşallahNormalde çabuk gaza gelirimde bu konuda tık yok![]()
İkizler misinEşsiz yorumlar aldım ben üçlü burç uyumumdan![]()
Hepsi bir olmuyor. İlk hamileliğim, doğumum çok zordu. Aklı olan bir daha hamile kalmazÇocuktan değilde doğumdan daha çok korkuyorum açıkcası![]()
Sende ikizlerdin değil miİkizler misin
Yaa valla çok sancı çektimya aklıma gelince o zamanlar şey demiştim asla bir daha çocuk istemiyorumHepsi bir olmuyor. İlk hamileliğim, doğumum çok zordu. Aklı olan bir daha hamile kalmaz
İkinci çok rahattı. İlk olsaydı beş, altı doğururdum![]()
Bende dedim ve kızlar 5 yaşındayken oğlum doğduYaa valla çok sancı çektimya aklıma gelince o zamanlar şey demiştim asla bir daha çocuk istemiyorum![]()
çokta uzatmak istemiyorum ne olacaksa olsun diyorumBende dedim ve kızlar 5 yaşındayken oğlum doğdu![]()
Sen kaç yaşındasın zekta ?çokta uzatmak istemiyorum ne olacaksa olsun diyorum![]()
EvetSende ikizlerdin değil mi![]()
Sonra geç kaldığımı farkettimçokta uzatmak istemiyorum ne olacaksa olsun diyorum![]()