- 24 Eylül 2018
- 97.366
- 292.794
Yapma,sabaha kadar söyler gezerimKarteeeeellllll bir numaraaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma,sabaha kadar söyler gezerimKarteeeeellllll bir numaraaaa
Ben de beyime hiç karışmam,kuş gibi özgür bırakırım,cunku yokSeninkinin işi gereği öyledir. Bizde öyle bir durum da yok. Şehir dışına arkadaşları araba almak için sürükler bazen. Arabadan anlıyor diye. Ben de ses etmem naparsa yapsın aman bana da karışmasın
Olanların ki kilo aldırıyor 3 beyazdan sonraki en tehlikeli olanBen de beyime hiç karışmam,kuş gibi özgür bırakırım,cunku yok
O yüzden almıyorum, sağlıklı yaşamın tek yolu beysiz olmakOlanların ki kilo aldırıyor 3 beyazdan sonraki en tehlikeli olan
Merhabaaaa
Ellerine sağlık canımMerhabaaaa
Ben de konu açmaya gelmiştim tam, talihsizlikler peşimi bırakmasa da tarifimi yaptım çektim bakalım
Senin sunumlarda çok güzel oluyor merakla bekliyorumMerhabaaaa
Ben de konu açmaya gelmiştim tam, talihsizlikler peşimi bırakmasa da tarifimi yaptım çektim bakalım
İçime doğmuş,malum temiz kalpliyim uzun zamandır denk gelmedik,hatır sorayım dedimMerhabaaaa
Helal beeeeee biraz örnek alın, çalışkan wundercanMerhabaaaa
Maalesef bu defa istediğim sunumu yapamadım sonraki yarışmada telafi ederim inşallahSenin sunumlarda çok güzel oluyor merakla bekliyorum
Acaba en çok kim örnek alsaHelal beeeeee biraz örnek alın, çalışkan wundercan
Aaa ben tanimiyomAcaba en çok kim örnek alsa
Teşekkür ederim sultanımmEllerine sağlık canım
Eveeet temiz kalpli güzelciğim iyi etmişsin sen nasılsınİçime doğmuş,malum temiz kalpliyim uzun zamandır denk gelmedik,hatır sorayım dedim
Nazar oldu bana sosyalimm ya bir makarnayi kalıba koyup pişirmeyi sonra da düzgün dilim kesmeyi beceremedim resmenHelal beeeeee biraz örnek alın, çalışkan wundercan
İyiyim tatlı kalplim benim,çok şükürTeşekkür ederim sultanımm
Eveeet temiz kalpli güzelciğim iyi etmişsin sen nasılsın
Nazar oldu bana sosyalimm ya bir makarnayi kalıba koyup pişirmeyi sonra da düzgün dilim kesmeyi beceremedim resmen
Almaması gereken var ama adını vermeyeyimAcaba en çok kim örnek alsa
O kendini biliyorAlmaması gereken var ama adını vermeyeyim
olsun benim de umudum yok bu kategori alel-acele yapacağım içinMaalesef bu defa istediğim sunumu yapamadım sonraki yarışmada telafi ederim inşallah
Ne zaman yapıyorsunolsun benim de umudum yok bu kategori alel-acele yapacağım için
onemli olan katılmak
Sorsak Eslinna der diye korkuyorumO kendini biliyor
Sakın sormayın der derSorsak Eslinna der diye korkuyorum